Renaissance Hamburg Hotel

Ulasan Renaissance Hamburg Hotel

Renaissance Hamburg Hotel

Große Bleichen, Hamburg, 20354, GermanyLihat Butiran Hotel
Renaissance Hamburg Hotel
Renaissance Hamburg HotelRenaissance Hamburg HotelRenaissance Hamburg Hotel
Lihat bilik yang tersedia untuk tarikh perjalanan anda
Kami Memadankan Harga
1 malam

Ulasan Tetamu

4.2/5
Sangat Baik
103 ulasan
Ulasan yang disahkan
Persekitaran4.3
Kemudahan4.1
Perkhidmatan4.1
Kebersihan4.2
Tapis mengikut:
Atur mengikut:
Semua ulasan(103)
Ulasan positif(19)
Ulasan dengan gambar/video(2)
Penginapan yang hebat!(6)
Ulasan kurang baik(3)
Pengguna Tetamu
Bilik(Broschek)
Menginap pada Juni 2023
Bisnes
8 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 12. Juli 2023
It was a good stay with good location, only that no air conditioning during my stay. the room was stuffy in daytime. Staff brought me the fan for the nights.
Terjemah
King Wai
Bilik(Broschek)
Menginap pada März 2023
Bisnes
4 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 30. März 2023
Location is good which is just two minutes walk from train station. Breakfast buffet is worth to have it, there are different selections of food and a very nice coffee to start a day. Friendly staff in reception but the waiting time for check in is a bit long , maybe it was the peak time. A bit disappointed of No slipper was offered in my room. Overall it is a nice hotel which can be recommended.
Terjemah
Reshel Chan
Suite Studio 2 Katil Saiz Queen
Menginap pada Nov. 2021
Rakan-rakan
5 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 8. Dez. 2021
My second time staying within 3 months and the experience is still as amazing as the previous time. I guess this will be the only hotel I will stay in Hamburg from now onwards
Terjemah
Bilik(Broschek)
Menginap pada Nov. 2023
Rakan-rakan
3 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 2. Dez. 2023
清潔で良い部屋でした。 利用しませんでしたが、ジムもあり立地もよかったです。 クリスマスマーケットまで徒歩で行けます。 朝食が特に楽しめました
Terjemah
LayneChao
Bilik(Broschek)
Menginap pada Mai 2024
Lain-lain
9 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 14. Mai 2024
房間很好,靠近市政廳,附近奢侈品店挺多的,靠近地鐵口,去哪也都方便 設施:設施不算新,但是狀態都挺好 服務:服務人員很nice,熱情周到 衞生:衞生乾淨 環境:在市中心,環境很不錯
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Deluxe King
Menginap pada Febr. 2024
Rakan-rakan
23 ulasan
2.5/5
Disiarkan pada 6. Febr. 2024
酒店服務態度差到極點,之前因為行程未確定取消了一次酒店,攜程已經全額退款。但我到了酒店,前台一個女的告訴我,我有兩張訂單,一定要付款另外一張我才能辦入住,我説我已經取消了,而且款都退回了!那女的像要吃人一樣,一直絮叨個不停。我説我讓攜程處理,最後攜程回電話説酒店系統有問題沒有更新最新狀態!這個漢堡真的是能不去就不去,行出租車到酒店到奢侈品店到機場辦理登機到海關退税!沒一個地方是正常的!沒一個地方都想坑錢!如果英語德語都不好,不要去這裏旅遊。在奢侈品店裡丟了護照夾和3500現金!再也不想去這個鬼地方
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Deluxe King
Menginap pada Jan. 2024
Pasangan
11 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 21. Jan. 2024
Das Zimmer sehr sauber und sehr gut eingerichtet Der Empfang sehr freundlich und hilfsbereit. Zimmerservice perfekt Frühstück ausgezeichnet , sehr umfangreich und vielseitig Wir kommen gerne wieder
Terjemah
Yidunweierxiaoziyun
Bilik Deluxe King
Menginap pada Sept. 2023
Keluarga
12 ulasan
1.0/5
Disiarkan pada 20. Sept. 2023
我們訂的房間圖片和實際給的不一樣,房間小了,攜程和酒店反饋,酒店還有一千個理由;房間隔音效果不好,早晨隔壁房門響,隔壁房衞生間也有聲音;酒店管理不行,今天本來是退房日,還沒有退房酒店服務員就來敲門要打掃,積極打掃精神可嘉
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik(Broschek)
Menginap pada Sept. 2023
Bisnes
10 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 21. Sept. 2023
酒店地段優越,在市中心,四周都是商店,逛街購物太方便了,早餐也很豐富,就是最低檔的房間洗面台有點小。
Terjemah
liliy🍇
Bilik(Broschek)
Menginap pada Aug. 2023
Keluarga
10 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 21. Aug. 2023
工業風很漂亮,位置奇佳,適合購物,下樓就是購物街還有個巨大的超市。
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik(Broschek)
Menginap pada Jan. 2024
Keluarga
10 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 18. Febr. 2024
跟上次住宿比較,整體感受好很多
Terjemah
heydel
Bilik Deluxe King
Menginap pada Nov. 2023
Bisnes
20 ulasan
3.7/5
Disiarkan pada 17. Febr. 2024
位置好,就在購物中心附近
Terjemah
Yansi
Bilik(Broschek)
Menginap pada Mai 2024
Bisnes
39 ulasan
3.7/5
Disiarkan pada 20. Juli 2024
性價比一般
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Deluxe King
Menginap pada Mai 2023
Bisnes
2 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 10. Juni 2023
不愧是國際連鎖大品牌
Terjemah
YJW606
Bilik(Broschek)
Menginap pada Juli 2023
Rakan-rakan
8 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 9. Juli 2023
房間不錯,值得!
Terjemah