Park Inn by Radisson Istanbul Atasehir

Ulasan Park Inn by Radisson Istanbul Atasehir

Park Inn by Radisson Istanbul Atasehir

Şerifali, Kible Sk No: 25, Istanbul, TürkiyeLihat Butiran Hotel
Park Inn by Radisson Istanbul Atasehir
Park Inn by Radisson Istanbul AtasehirPark Inn by Radisson Istanbul AtasehirPark Inn by Radisson Istanbul Atasehir
Lihat bilik yang tersedia untuk tarikh perjalanan anda
编组 10
Kami Memadankan Harga
1 malam

Ulasan Tetamu

4.3/5
Sangat Baik
63 ulasan
Ulasan yang disahkan
Persekitaran4.4
Kemudahan4.3
Perkhidmatan4.3
Kebersihan4.3
Tapis mengikut:
Atur mengikut:
Semua ulasan(63)
Ulasan positif(59)
Ulasan dengan gambar/video(2)
Ulasan kurang baik(4)
Yusuf
Bilik Standard
Menginap pada Sep 2023
Bisnes
1 ulasan
2.7/5
Disiarkan pada 22 Sep 2023
The breakfast is not adequate for 4 stars hotel, fruits are old. Service at restaurant is not adequate,. - they knock at door’s early 8:30 am for room service - it is not more than 3 stars hotel
Terjemah
Uğur Selçuk
Bilik Standard
Menginap pada Mei 2024
Pasangan
7 ulasan
4.2/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 28 Mei 2024
Şerifali konum itibari ile en iyi mahallelerden biri, Anadolu Yakası'nda✌🏽
Terjemah
kikiislucky
Bilik Standard
Menginap pada Mei 2023
Bisnes
45 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 9 Mei 2023
前台會英語,商務出行,選了離客户較近的亞洲區酒店,服務可以,房間中規中矩,整體還是比較整潔的,酒店離metropol ISTANBUL 商場 走路20幾分鐘,商場裏有家QUICK CHINA 裏面有日本菜,韓國菜,泰國菜,中國菜等
Terjemah
Murat
Bilik Standard
Menginap pada Jul 2023
Pasangan
16 ulasan
3.5/5
Disiarkan pada 17 Jul 2023
Lage ist o.k mit wenig Verkehr Zimmer sauber und ruhig. Für kurzen Aufenthalt ideal.
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Standard
Menginap pada Dis 2022
Pasangan
1 ulasan
4.7/5
Menakjubkan
Disiarkan pada 18 Dis 2022
Her şey çok güzeldi. Bizi rahatsız eden en ufak bir detay yoktu. 10/10
Terjemah
ERICZHANGXUEYUAN
Bilik Standard
Menginap pada Apr 2024
Bisnes
6 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 1 Mei 2024
值得推薦的地方
Terjemah
Aliceee xu
Bilik Standard
Menginap pada Mei 2023
Bisnes
48 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 9 Ogo 2023
性價比還不錯,旁邊不遠有家樂福超市,總體比較方便
Terjemah
Pengguna Tetamu
Suite Junior
Menginap pada Ogo 2022
Keluarga
1 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 14 Ogo 2022
Super hotel nur Verbindungen sehr schlecht
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Standard
Menginap pada Jan 2022
Bisnes
8 ulasan
4.2/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 23 Mac 2022
入住體驗還可以,幾次出差都選擇了住這裏,前台比較友好。
Terjemah
Robert
Menginap pada Mac 2024
Bisnes
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 14 Mac 2024
nice hotel. cosy and quiet. their breakfast was not very good though.
Terjemah
Dhafir
Menginap pada Feb 2024
Bisnes
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 28 Feb 2024
All fine good location for my business trip
Terjemah
Mohammad
Menginap pada Jun 2023
Lain-lain
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 9 Jun 2023
The rooms smell like smoke, very very strong smell of smoke. Otherwise great! Breakfast was amazing , service was phenomenal. No complaints
Terjemah
Jacqueline
Menginap pada Jun 2023
Keluarga
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 7 Jun 2023
The property was fine for the first part of our trip as it was for a medical procedure. The only issue was the fridge that broke down the first day of our stay and was never fixed . We did mention it to 3 people
Terjemah
funny
Menginap pada Apr 2023
Keluarga
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 23 Apr 2023
Bed sheets was clean but top of was plenty hairs worker lose hair a lot traffic jam to access located hotel Breakfast 10:30 finish even saturday parking to access hotel very tide road walking
Terjemah
Ihsan Said
Menginap pada Mac 2023
Lain-lain
3.0/5
Disiarkan pada 24 Mac 2023
Wind and noise are not blocked by windows. I tried to change my room, but the window of the other room was worse. Even though I hung the Do Not Disturb sign, the cleaners forced my door 3 times in the morning. Then they called me to explain that your room seems empty. When you said you moved my room because it was noisy at night, they said haaa. In fact, the walls move with every door slam.. 2 stars are not worth it.
Terjemah