Resorts World Kijal
0 malam
Bilik dan Tetamu
1 bilik, 2 Dewasa, 0 Kanak-kanak
Semua Penginapan di Kijal

Resorts World Kijal

Km 28, 24210, Jalan Kemaman - Dungun, Kampung Meraga, 24100, Kijal, Terengganu, Malaysia
Lihat Peta
Dengan penginapan di Resorts World Kijal di Kijal, anda akan berada dalam lingkungan 10 minit memandu dari Paya Sarang Helang dan Mesra Mall. Tempat peranginan 4 bintang ini berada 8.4 km dari Bukit Badak dan 12.9 km dari Bukit Kawah.Lihat Lagi
Kami Memadankan Harga
hotel overview picture
4.2/5Sangat Baik·Lokasi Yang Sangat Baik
Best. Bilik selesa, pandang laut.
Kemudahan
RestoranKolam Renang Luar BangunanSaunaBilik senamanLetak Kenderaan PersendirianPercumaGelanggang tenisBilik ping pongKaféBilik mesyuaratStoran bagasiPercuma
Semua Kemudahan
Persekitaran
Lapangan Terbang: Lapangan Tarbang Kerteh
(19.3km)
Mercu Tanda: Old Cruise Ship Jetty Kijal
(1.2km)
Mercu Tanda: Masjid Kampung Beris Meraga
(1.5km)
Peta

Bilik

Ulasan Tetamu

Polisi

Perkhidmatan & Kemudahan

Bilik Deluxe
6

Bilik Deluxe

1 Katil double
36m² | Tingkat: 1-4
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Tab mandi
Bar mini
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Premier Eksekutif
4

Premier Eksekutif

1 katil king atau 2 Katil bujang
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Bar mini
Filem
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Premier dengan Pemandangan Laut
4

Bilik Premier dengan Pemandangan Laut

1 katil king atau 2 Small double beds
36m² | Tingkat: 1-8
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Bar mini
Filem
Tandas peribadi
Bilik bersambung
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Premier Twin dengan Pemandangan Laut
4

Bilik Premier Twin dengan Pemandangan Laut

2 Small double beds
36m² | Tingkat: 1-8
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Wi-Fi Dalam Bilik
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan

Ulasan Tetamu(230)

4.2/5
Sangat Baik
Ulasan Yang Disahkan
  • Kebersihan4.1
  • Kemudahan4.1
  • Persekitaran4.4
  • Perkhidmatan4.2
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
30 Mei 2024
Hotel location best.kemudahan semua ada.1 je mslh Sy peti ais tak sejuk.sy perlukan peti ais SBB nak simpan susu eBM susu badan yg dah pam UTK baby. Tapi management ok je Dorang tukarkan peti ais.
N‍o‍o‍r‍H
13 Februari 2024
Bilik luas, kolam menarik, dekat dgn pantai, byk xtvt kanak2, breakfast byk plhn, dan massage spa yg best
H‍a‍n‍a‍h‍a‍q‍q‍u‍l
7 Jun 2023
Overall trip ⭐⭐⭐⭐⭐ Pantai and pool sangat terbaik. Luas, bersih, walaupun ramai orang tak rasa sesak lansung. Makanan ⭐⭐⭐⭐ Staff ⭐⭐⭐⭐⭐ Foodpanda and grab ⭐⭐⭐⭐⭐ Attraction:- 1. Celup tepung banyak (D&G/Di Santai) 2. Warung Aziz Satar 2 (celup tepung dan oleh2) 3. Monica beach/Pantai Mek Nik InsyaAllah ada masa akan ke sini lagi. Terbaik Resort World Kijal.
W‍a‍n‍ ‍S‍a‍l‍w‍a‍n‍i
6 April 2024
banyak semutler dlm bilik..tolong buat sesuatu
r‍u‍s‍y‍d‍i‍n‍a
10 Julai 2023
boleh repeat bwk ank2 bercuti sini lg lepas ni. berbaloi.. swimming pool besar, sesuai utk kanak2.. ada playground.. dgn pihak hotel pun, senang sgt berurusan . smpai awal dlm pkul 2.. cuba nasib taye if boleh checkin awal, ************* bilik ready..dh boleh masuk bilik terus. bilik pun luas, katil selesa wlaupun perabot lame .. tp masih terjaga dan dalam keadaan baik..
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍a‍n‍p‍a‍ ‍N‍a‍m‍a
12 Disember 2022
Hotel yg sangat sesuai utk keluaraga bawa anak-anak sebab poolnya besar dan luas serta mempunyai slide didalam pool..pemandangan laut seluas mata memandang sgt menenenagkan..walaupun keadaan laluan bilik dan lift kelihatan lusuh old school tetapi keadaan didalam bilik telah di upgrade -refurbish.. cantik dan moden..bilik air ada bath tub..katil pun bersaiz besar.. tilam empuk..cuma siaran tv kurang memuaskan..setiap level bilik disediakan mesin coway untuk refill air minuman kerana tidak disediakan mineral water didalam bilik..ruang lobi sgt luas..Pertama kali melangkah ke ruang lobi terasa seperti diraikan semua staff ramah dan mesra...saya pasti akan repeat lagi utk percutian keluarga..
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
1 Jun 2023
Aircond tidak sejuk, toilet kadang² tidak boleh flush dan tiada air mineral disediakan, hanya ada air filter di koridor.
f‍a‍r‍i‍d‍ ‍a‍l‍-‍h‍a‍j
18 Oktober 2022
Bilik yang ok cuma view yang tidak menarik tidak seperti yang diminta,saya tinggal 2 malam tapi bilik dikemas sambil lewa sahaja,x berapa bersih mereka x tukar pun cadar
A‍m‍y‍ ‍A‍n‍d‍r‍i‍a‍n‍a
1 Ogos 2022
Pengalaman 2 ari 1 malam bercuti di hotel mmg best...bilik bersih...bilik air bersih...kolam besar dan bersih...totally mmg puas hati...nnt nk repeat lg...staff mmg very helpful & sentiasa murah dgn senyuman...

Polisi Tempat Penginapan

Waktu Daftar Masuk & Daftar Keluar
Waktu daftar masuk: Selepas 15:00
Waktu daftar keluar: Sebelum 12:00

Waktu operasi meja penyambut tetamu: 24/7

Polisi Kanak-kanak
Kanak-kanak dari semua peringkat umur dialu-alukan di hotel ini.
Kanak-kanak berumur antara 0 hingga 12 tahun boleh menginap secara percuma jika katil tambahan tidak diperlukan.

Katil Bayi dan Katil Tambahan
Polisi katil tambahan dan katil bayi mungkin berbeza-beza mengikut jenis bilik. Sila rujuk butiran jenis bilik untuk maklumat lanjut.

Sarapan Pagi
GayaBufet
UmurBayaran
Dewasa
RM 42.15 seorang
Bayaran sarapan tambahan tidak termasuk dalam jumlah bayaran dan perlu dibayar di tempat penginapan.

Lihat Lagi

Keterangan Penginapan

  • Bilangan Bilik: 22
Dengan penginapan di Resorts World Kijal di Kijal, anda akan berada dalam lingkungan 10 minit memandu dari Paya Sarang Helang dan Mesra Mall. Tempat peranginan 4 bintang ini berada 8.4 km dari Bukit Badak dan 12.9 km dari Bukit Kawah.

Luangkan hari bermain dalam air dan di pantai persendirian, atau gunakan kemudahan rekreasi lain yang termasuk gelanggang tenis terbuka dan kolam renang terbuka. Kemudahan tambahan di tempat peranginan ini termasuklah akses Internet wayarles percuma dan perkhidmatan rencam.

Dapatkan santapan anda di restoran di tempat peranginan, Kampong Meraga Beris, untuk makan tengah hari atau makan malam, atau dapatkan snek di kedai kopi atau kafe. Sarapan pesanan masak disediakan pada setiap hari dari 7:00 hingga 10:30 dengan dikenakan bayaran.

Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk pusat perniagaan, surat khabar percuma di lobi dan perkhidmatan pencucian kering/dobi. Kemudahan acara di tempat peranginan ini terdiri daripada pusat persidangan dan bilik mesyuarat. Tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah.

Selesakan diri anda di salah satu daripada 60 bilik berhawa dingin yang menampilkan bar mini. Akses Internet wayarles percuma membolehkan anda sentiasa berhubung, manakala program satelit disediakan untuk hiburan anda. Bilik mandi persendirian dilengkapkan dengan kelengkapan dandanan diri percuma dan bidet. Kemudahan yang disediakan merangkumi telefon serta peti besi dan meja.

Perkhidmatan & Kemudahan

Restoran
Kolam Renang Luar Bangunan
Bilik senaman
Kafé
Restoran
Restoran
Tiada maklumat tambahan tersedia
Lihat Lagi

Soalan Lazim

Apakah waktu daftar masuk dan waktu daftar keluar di Resorts World Kijal?

Waktu daftar masuk adalah selepas 15:00 dan waktu daftar keluar adalah sebelum 12:00.

Apakah kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di Resorts World Kijal?

Resorts World Kijal mempunyai kemudahan dan perkhidmatan yang berikut: Kolam Renang Luaran, Sauna, Bilik senaman.

Adakah sarapan disediakan di Resorts World Kijal?

Ya, Resorts World Kijal menyediakan sarapan.

Apakah lapangan terbang yang terdekat dengan Resorts World Kijal?

Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Tarbang Kerteh. Jaraknya adalah 19.3km dari hotel dan dalam perjalanan lebih kurang 23minit dengan menaiki teksi.

Adakah Wi-Fi disediakan di Resorts World Kijal?

Sila lihat senarai kemudahan di halaman hotel.

Adakah Resorts World Kijal menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang?

Tidak, Resorts World Kijal tidak menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang.

Adakah Resorts World Kijal mempunyai kolam renang?

Ya, Resorts World Kijal mempunyai kolam renang. Jenis kolam renang: Kolam Renang Luaran.

Adakah tempat letak kenderaan disediakan di Resorts World Kijal?

Ya, tempat letak kenderaan disediakan di Resorts World Kijal.

Berapakah harga untuk menginap di Resorts World Kijal?

Harga di Resorts World Kijal adalah tertakluk kepada perubahan mengikut tarikh, polisi hotel, dan faktor lain. Untuk melihat harga, sila cari tarikh yang anda ingin menginap di hotel.

Adakah Resorts World Kijal mempunyai kemudahan kanak-kanak?

Resorts World Kijal mempunyai kemudahan kanak-kanak yang berikut: Perkhidmatan penjagaan kanak-kanak.

Tentang Penginapan Ini

Lapangan Terbang TerdekatLapangan Tarbang Kerteh
Jarak ke Lapangan Terbang19.25KM
Harga Purata DaripadaMYR452
Penarafan Bintang Hotel4