0 malam
Bilik dan Tetamu
1 bilik, 2 Dewasa, 0 Kanak-kanak
Semua Penginapan di Langkawi

Goldsands Hotel Langkawi

Lot 557 & 559, Bandar Pusat, 07000, Langkawi, Kedah, MalaysiaLihat Peta
Dengan penginapan di Goldsands Hotel Langkawi di Langkawi (Kuah), anda akan berada 3 minit berjalan kaki dari Pasar Malam dan dalam lingkungan 5 minit memandu dari Jeti Kuah. Hotel ini berada 1.9 km dari Dataran Helang dan 2 km dari Terminal Feri Langkawi.Lihat Lagi
Kami Memadankan Harga
hotel overview picture
Terakhir ditempah 2 jam yang lalu
4.1/5Sangat Baik·Persekitaran: 4.3
Penginapan yang hebat!72% Disyorkan
Kesemua 443 Ulasan
Kemudahan
Kolam Renang Luar BangunanLetak Kenderaan AwamPercumaBarKaféBilik mesyuaratKolam renang kanak-kanakStoran bagasiKaunter penerimaan tetamu 24 jamWi-Fi di kawasan awamPercuma
Semua Kemudahan
Persekitaran
Lapangan Terbang: Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi
(17.4km)
Membeli-belah: The Spa Shop
(212m)
Membeli-belah: Night Market Kuah Town
(225m)
Peta

Bilik

Ulasan Tetamu

Polisi

Perkhidmatan & Kemudahan

Bilik Superior
1

Bilik Superior

2 Katil bujang
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Penyaman udara
Bilik mandi peribadi
Bar mini
TV
Kemudahan Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Deluxe
4

Bilik Deluxe

1 Katil double atau 2 Katil bujang
Terdapat tingkap dalam sesetengah bilik
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik mandi peribadi
Bar mini
TV
Kemudahan Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Kembar Mewah
6

Bilik Kembar Mewah

2 Katil bujang
Tingkap tertutup
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik mandi peribadi
Bar mini
TV
Kemudahan Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Eksekutif Premier Katil Saiz Raja
3

Bilik Eksekutif Premier Katil Saiz Raja

1 katil king
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Penyaman udara
Bilik mandi peribadi
Tab mandi
Bar mini
Kemudahan Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Twin Superior
8

Bilik Twin Superior

2 Katil bujang
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik mandi peribadi
Tab mandi
Bar mini
Kemudahan Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Eksekutif
5

Bilik Eksekutif

1 Katil double atau 2 Katil bujang
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik mandi peribadi
Tab mandi
Bar mini
Kemudahan Bilik
Semak Ketersediaan
Premier Room Sea View
12

Premier Room Sea View

1 Katil double
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik mandi peribadi
Tab mandi
Bar mini
Kemudahan Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Executive Premier Twin
4

Bilik Executive Premier Twin

2 Katil bujang
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik mandi peribadi
Tab mandi
Bar mini
Kemudahan Bilik
Semak Ketersediaan
Suite Keluarga
12

Suite Keluarga

2 Katil bujang dan 1 Katil double
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik mandi peribadi
Tab mandi
Bar mini
Kemudahan Bilik
Semak Ketersediaan
Executive Premier Room
5

Executive Premier Room

1 katil king atau 2 Katil bujang
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik mandi peribadi
Bar mini
TV
Kemudahan Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Keluarga
13

Bilik Keluarga

2 Katil bujang dan 1 Katil double
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik mandi peribadi
Tab mandi
Bar mini
Kemudahan Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Deluxe King
3

Bilik Deluxe King

1 katil king
Terdapat tingkap dalam sesetengah bilik
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik mandi peribadi
Bar mini
TV
Kemudahan Bilik
Semak Ketersediaan
Sembunyi Jenis Bilik

Ulasan Tetamu(443)

4.1/5
Sangat Baik
Ulasan Yang Disahkan
  • Kebersihan4.1
  • Kemudahan4
  • Persekitaran4.3
  • Perkhidmatan4
cik yann
22 Jun 2023
Sangat berpisah hati..bilik besar dan selesa..Channel TV ok... recommended utk yg lain2
Azura1601
10 Jun 2023
Hotel yang selalu kami check in apabila bercuti atau bekerja di langkawi bilik yang luas kolam yg cantik
aina baharuddin
16 Februari 2023
bilik dia besar ye gaiss puas hati la cakap bersih yg penting and btw pool dia cantik kt rooftop. breakfast also banyak choice. korang takkan menyesal sbb hotel ni one of affordable price compare others. loveee sangat this hotel. i booked 2 night from agoda and add on 1 night from trip.com. super easy and cheaper. andd the best is they upgrade my room to premier seaview, ada bath tub 🤪🤪🤪 boleh la me timeeee gitu. lepasni i akan repeat stay with goldsand hotel jerr.
Pengguna Tanpa Nama
28 Oktober 2022
location sangat strategic plus ada rooftop cafe. boleh chiling2 lepak atas rooftop
Dr Nas
15 Mei 2022
Hotel yang ke15 di langkawi untuk review Trip bersama family selepas raya Booking 4 bilik superior double bed Mcm selalu sebelum check in saya akan call dulu hotel untuk confirmation dan status bilik supaya bila sampai xada masalah. Bila call ternyata ada masalah, bilik yg di book katanya sudah habis. Saya senyum lebar sbb kesalahan hotel adalah kelebihan customer. Dia offer bilik twin bed dengan harga beza rm20. Walaupun rm20 tu hak penguna. Saya cakap saya nak bilik seperti yg saya booking dan jgn dowgrade, dan jika perlu pihak hotel perlu upgrade free silakan dan pada pukul 6pm bila saya sampai saya nak bilik sudah siap. 😂🤬- ne review jujur saya 🛖Goldsands Hotel langkawi - hotel bertaraf 4bintang -sudah 12 tahun beroperasi -booking melalui trip.com rm190 tanpa breakfast -check in 13/5/2022, check out 15/5/2022 -bangunan luar hotel nampak biasa ja -lobi sangat modern dan cantek. -bila sampai pukul 6pm, bilik mmg dah ready hehe dan di upgrade ke executive room harganya beza rm100, heheh hak penguna kena fight jgn redha ja. -staff friendly 🛖Bilik -keluasan bilik amat luas 47m2 -kebersihan 9/10 -katil tu tersangat besar boleh tido 4org hehe -billik air pun besar dan ada bathtub yg besar boleh muat 2org berendam 😂 -ada balconi yang di jamu dengan maha tower -bilik mmg amat selesa, ada sofa. 🛖kemudahan -parking luas dan di hadapan hotel -swimming pool di rooftop tingkat 13 -di rooftop boleh layan view city dan maha tower waktu malam dengan angin mmg layan. -kami x ambik breakfast so xtau la sedap ka x 🛖persekitaran -terletak di pekan kuah dan dekat dengan semua activity shopping -hari sabtu malam ada pasar malam sebelah hotel ja- boleh jalan kaki -banyak kedai makan area sini 🛖value for money -dengan duit yang dibayar mmg berbaloi sgt -sesuai untuk semua jenis percutian family, honeymoon dan kawan2 — at Goldsands Hotel Langkawi
dhiyaudeen noorhadi
21 Ogos 2022
Mudah dan sempoi
NUR WAHEEDA NWB
29 Ogos 2022
- Bilik selesa dan bathroom mempunyai bathtub yang besar sanagt puas hati - Cuma heater pada shower tidak berfungsi kerana tiada air panas walaupun di kepala paip ada simbol merah dan biru. harap pihak hotel dapat tambahbaik hal ini. - breakfast sedap - line internet hotel problem semasa penginapan saya di sana. so bad - yang best iron board & iron ada dlm bilik. easy for me
anaz hizwan
10 Ogos 2022
Bilik besar dan bersih..cuma breakfast boleh dipelbagaikan jenis makanan..staff ok dan sangat membantu
Mr Izham
15 Disember 2021
Bilik ok, makanan ok. Cuma nk dinner restaurant ada function, so xboelh makan di roof top.

Polisi Tempat Penginapan

Waktu Daftar Masuk & Daftar Keluar
Waktu daftar masuk: Selepas 15:00
Waktu daftar keluar: 12:00–12:30.

Waktu operasi meja penyambut tetamu: 24/7

Polisi Kanak-kanak
Kanak-kanak dari semua peringkat umur dialu-alukan di hotel ini.
Kanak-kanak berumur antara 0 hingga 5 tahun boleh menginap secara percuma jika katil tambahan tidak diperlukan.

Katil Bayi dan Katil Tambahan
Polisi katil tambahan dan katil bayi mungkin berbeza-beza mengikut jenis bilik. Sila rujuk butiran jenis bilik untuk maklumat lanjut.

Sarapan Pagi
Sarapan pagi tersedia di hotel. Sila hubungi hotel untuk butiran lanjut.
UmurBayaran
Dewasa
Hubungi hotel
Bayaran sarapan tambahan tidak termasuk dalam jumlah bayaran dan perlu dibayar di tempat penginapan.

Lihat Lagi

Keterangan Penginapan

  • Dibuka: 2010
  • Diubah Suai: 2017
  • Bilangan Bilik: 162
Dengan penginapan di Goldsands Hotel Langkawi di Langkawi (Kuah), anda akan berada 3 minit berjalan kaki dari Pasar Malam dan dalam lingkungan 5 minit memandu dari Jeti Kuah. Hotel ini berada 1.9 km dari Dataran Helang dan 2 km dari Terminal Feri Langkawi.

Berseronoklah dengan peluang rekreasi seperti pusat kecergasan atau gunakan kemudahan lain yang termasuk perkhidmatan rencam.

Puaskan selera anda di restoran di hotel, yang menghidangkan makan tengah hari dan makan malam, atau nikmatinya dalam bilik dengan menggunakan perkhidmatan bilik (semasa waktu terhad). Hilangkan dahaga anda dengan minuman kegemaran anda di bar/ruang istirahat. Sarapan bufet disediakan pada setiap hari dari 07:00 hingga 10:00 dengan dikenakan bayaran.

Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk perkhidmatan pencucian kering/dobi dan meja/kaunter hadapan 24 jam.

Selesakan diri anda di salah satu daripada 162 bilik berhawa dingin yang menampilkan peti sejuk dan televisyen skrin rata. Program satelit disediakan untuk hiburan anda. Bilik mandi dengan tab mandi dan pancuran berasingan menampilkan tab mandi rendaman dalam dan kelengkapan dandanan diri percuma. Kemudahan yang disediakan merangkumi peti besi dan meja, manakala pengemasan disediakan setiap hari.

Perkhidmatan & Kemudahan

Kolam Renang Luar Bangunan
Bar
Bilik mesyuarat
Lihat Lagi

Soalan Lazim

Apakah waktu daftar masuk dan waktu daftar keluar di Goldsands Hotel Langkawi?

Waktu daftar masuk adalah selepas 15:00 dan waktu daftar keluar adalah sebelum 12:30.

Apakah kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di Goldsands Hotel Langkawi?

Goldsands Hotel Langkawi mempunyai kemudahan dan perkhidmatan yang berikut: Tempat Letak Kenderaan, Kolam Renang Luaran, Perkhidmatan ambil di lapangan terbang.

Adakah sarapan disediakan di Goldsands Hotel Langkawi?

Ya, Goldsands Hotel Langkawi menyediakan sarapan.

Apakah lapangan terbang yang terdekat dengan Goldsands Hotel Langkawi?

Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi. Jaraknya adalah 17.38km dari hotel dan dalam perjalanan lebih kurang 24minit dengan menaiki teksi.

Adakah Wi-Fi disediakan di Goldsands Hotel Langkawi?

Ya, hotel menyediakan Wi-Fi.

Adakah Goldsands Hotel Langkawi menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang?

Tidak, Goldsands Hotel Langkawi tidak menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang.

Adakah Goldsands Hotel Langkawi mempunyai kolam renang?

Ya, Goldsands Hotel Langkawi memiliki sebuah kolam renang. Jenis kolam renang: Kolam Renang Luaran.

Adakah tempat letak kenderaan disediakan di Goldsands Hotel Langkawi?

Ya, tempat letak kenderaan disediakan di Goldsands Hotel Langkawi.

Berapakah harga untuk menginap di Goldsands Hotel Langkawi?

Harga di Goldsands Hotel Langkawi adalah tertakluk kepada perubahan mengikut tarikh, polisi hotel, dan faktor lain. Untuk melihat harga, sila cari tarikh yang anda ingin menginap di hotel.

Adakah Goldsands Hotel Langkawi mempunyai kemudahan kanak-kanak?

Goldsands Hotel Langkawi mempunyai kemudahan kanak-kanak yang berikut: Kolam renang kanak-kanak.

Tentang Penginapan Ini

Lapangan Terbang TerdekatLapangan Terbang Antarabangsa Langkawi
Jarak ke Lapangan Terbang17.38KM
Harga Purata DaripadaMYR494
Penarafan Bintang Hotel4