Lords Hotel

Ulasan Lords Hotel

Lords Hotel

20-22 Leinster Square, London, United KingdomLihat Butiran Hotel
Lords Hotel
Lords HotelLords HotelLords Hotel
Lihat bilik yang tersedia untuk tarikh perjalanan anda
编组 10
Kami Memadankan Harga
1 malam

Ulasan Tetamu

3.6/5
52 ulasan
Ulasan yang disahkan
Persekitaran3.9
Kemudahan3.0
Perkhidmatan3.6
Kebersihan3.9
Tapis mengikut:
Atur mengikut:
Semua ulasan(52)
Ulasan positif(43)
Ulasan dengan gambar/video(14)
Penginapan yang hebat!(20)
Kekurangan kemudahan(11)
Lokasi yang baik(8)
Lokasi yang sesuai(8)
Bilik mandi yang bersih(5)
Ulasan kurang baik(9)
Pengguna Tetamu
Menginap pada Ogo 2022
Pasangan
1 ulasan
1.5/5
Disiarkan pada 25 Ogo 2022
Malangnya, ia tidak mempunyai perkhidmatan yang dipaparkan pada pelbagai tapak Tempahan sama sekali. Bilik standard tanpa peti ais, almari pakaian, soket berhampiran katil. Bilik mandi yang sangat kecil dan perkhidmatan dobi dan penukaran cadar / tuala tidak pernah dilakukan dalam seminggu. Kakitangan yang tidak mesra dan perkhidmatan sarapan pagi yang sangat tidak kemas. Baik hanya untuk lokasi yang agak mudah untuk pengangkutan. Malangnya tidak disyorkan
Teks AsalDiterjemah oleh Google
Pengguna Tetamu
Bilik Kembar Standard
Menginap pada Jul 2022
Rakan-rakan
1 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 17 Jul 2022
Nilai yang hebat untuk wang, kakitangan yang mesra, ringkas tetapi bersih, lokasi berpusat, mencuri untuk London.
Teks AsalDiterjemah oleh Google
Pengguna Tanpa Nama
Menginap pada Jun 2022
Solo
3 ulasan
2.2/5
Disiarkan pada 21 Jul 2022
Bilik itu berbau busuk dan terdapat lalat di lantai pintu keluar api seperti loteng. Saya keluar dari bilik malam itu dan mencari hotel lain.
Teks AsalDiterjemah oleh Google
Eva
Bilik Kembar Standard
Menginap pada Mei 2022
Keluarga
1 ulasan
3.7/5
Disiarkan pada 25 Mei 2022
Cukup untuk tidur selepas seharian menjelajah bandar. Sarapan pagi yang bagus untuk mendapatkan tenaga sepanjang hari. Lokasi yang sempurna berhampiran Taman Hyde dan dengan sambungan bas dan kereta api bawah tanah yang baik ke pusat.
Teks AsalDiterjemah oleh Google
Pengguna Tanpa Nama
Menginap pada Apr 2022
Rakan-rakan
11 ulasan
3.5/5
Disiarkan pada 11 Apr 2022
Biliknya agak kecil, tiada cerek dan peralatan mandian, meja kopi kecil dan kerusi, iaitu jenis asrama belia. Lokasi yang baik, sarapan percuma (sarapan ringkas). Tiada lif, dan tingkat atas perlu membawa bagasi mereka sendiri untuk menaiki tangga. Bilik air kecil. Prestasi kos rendah.
Teks AsalDiterjemah oleh Google
Pengguna Tetamu
Superior triple dengan katil single
Menginap pada Ogo 2021
Solo
4 ulasan
4.7/5
Menakjubkan
Disiarkan pada 3 Sep 2021
kemudahan, berhampiran dengan bawah tanah, bilik dan bilik mandi kami kecil, tetapi harga adalah baik dan ia termasuk sarapan pagi.
Teks AsalDiterjemah oleh Google
Traveler Dan
Bilik Single Superior
Menginap pada Mac 2024
Solo
47 ulasan
4.2/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 31 Mac 2024
The hotel is fine, just a basic hotel. The bathroom has just been renovated but as a taller person the showers a bit small. The included breakfast was a bit bare but still fine.
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Double Superior
Menginap pada Jan 2024
Pasangan
7 ulasan
1.5/5
Disiarkan pada 5 Feb 2024
I don’t know where to start the list… The room wasn’t the same as we saw in the pictures. It was small, the bed was tight and uncomfortable, the walls were too thin and we could hear every little step inside the “hotel”. The staff was rude, we said hello to them and they didn’t even react. The location isn’t the best, it is 30 minutes away from the city centre with bus. The worst part was the breakfast… we got a list to choose 4 items, included juice, coffee, fruits and toast. I attached a picture about the “delicious” toast, it was one slice of cheese in it and nothing else. No butter, no meat, nothing… and you can see the prices of the normal breakfast options, it is a robbery, especially we paid for this and it is not enough. At least there was a Costa Coffee within 3 minutes walk, so there was an opportunity to drink a normal coffee in the morning. So I don’t recommend this hotel at all, it was a nigh**are, I am happy we only stayed for 2 nights.
Terjemah
LRDUK
Bilik Double Superior
Menginap pada Jan 2024
Bisnes
2 ulasan
4.7/5
Menakjubkan
Disiarkan pada 1 Feb 2024
Hotel is in a good location near Hyde Park, about 10 minutes walk from tube station. Room was neat and clean, bathroom with walk in shower was sparkling clean. Lots of food places nearby. Continental breakfast included so really good value. A good selection of items for cooked breakfasts available at additional charge.
Terjemah
Animacorsa
Bilik Double Kecil
Menginap pada Nov 2023
Bisnes
11 ulasan
2.5/5
Disiarkan pada 23 Nov 2023
This hotel has advantages compared to others in its price range: a quiet street-facing room, spacious accommodations, and a heater. However, there's an unfortunate sewage odor that persists even with the window open all night. The mattress is very soft to the point of sinking, and there's no elevator like in other hotels, plus thin walls.
Terjemah
6/7
Bounty Chen
Bilik Single Standard
Menginap pada Apr 2024
Solo
5 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 15 Apr 2024
The room is clean and the bed is comfortable. It is quite close to Bayswater station and there are a bunch of restaurants around. The breakfast offered was simple. But the 4 flights of stairs to my room would be a disaster if I am bringing a luggage. But no problem for backpacker like me.
Terjemah
PQ15
Bilik Double Superior
Menginap pada Feb 2024
Pasangan
4 ulasan
3.0/5
Disiarkan pada 22 Feb 2024
They have different buildings for stays so you'll have to walk to other buildings if you got the rooms different from where their main reception are. They have four levels and no elevator at all which is very unfriendly to people who have luggage. The room is kinda small but it is clean and there's no cups, kettle, neither toothbrush and toothpaste. You can also here people outside walking up the stairs and entering rooms. They only agree to change your towel for free on the 4th day of stay so I think that's kind of unhygienic of them. There is also no safety deposit box in the room and u have to rent one from them if u need it.
Terjemah
Nanyah
Bilik Double Superior
Menginap pada Ogo 2023
Solo
14 ulasan
3.5/5
Disiarkan pada 10 Ogo 2023
Good location. Clean room and bathroom, nice views from the room. The breakfast was also good. The only annoying thing about the hotel is that it has no lift. I was placed on the fourth floor so it was a struggle carrying up and down my really heavy luggage
Terjemah
Wing Kam Cheng
Bilik Double Superior
Menginap pada Mei 2024
Pasangan
1 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 16 Mei 2024
Very convenient location that good for travelers
Terjemah
Pengguna Tanpa Nama
Bilik Superior Twin
Menginap pada Dis 2023
Rakan-rakan
2 ulasan
3.5/5
Disiarkan pada 24 Dis 2023
-Reasonable price -Bayswater and Queensway station are nearby -Room is tidy
Terjemah