Room at Jln Loh Boon Siew Georgetown
0 malam
Bilik dan Tetamu
1 bilik, 2 Dewasa, 0 Kanak-kanak
Semua Penginapan di George Town

Room at Jln Loh Boon Siew Georgetown

24, Jalan Loh Boon Siew, 10400, George Town, Pulau Pinang, Malaysia
Lihat Peta
Dengan penginapan di Room at Jln Loh Boon Siew Georgetown di George Town (Pusat Bandar George Town), anda akan berada dalam lingkungan 10 minit berjalan kaki dari Pusat Perubatan Gleneagles Pulau Pinang dan Persiaran Gurney. Rumah tamu ini berada 3.4 km dari KOMTAR dan 7.9 km dari Bukit Bendera.Lihat Lagi
Kami Memadankan Harga
hotel overview picture
2.8/5Persekitaran: 3.8
Kesemua 4 Ulasan
Kemudahan
Tempat letak kenderaanPercumaWi-Fi di kawasan awamPercuma
Semua Kemudahan
Persekitaran
Lapangan Terbang: Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang
(19.1km)
Kereta api: Bukit Mertajam Railway Station
(28.1km)
Mercu Tanda: Rainbow Skywalk
(1.4km)
Peta

Bilik

Ulasan Tetamu

Polisi

Perkhidmatan & Kemudahan

Bilik Single Asas
11

Bilik Single Asas

1 Katil bujang
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Kongsi
Tuala
Syampu
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Triple Asas
6

Bilik Triple Asas

1 Katil double dan 1 Katil bujang
Dilarang merokok
Penyaman udara
Kipas elektrik
Bilik Mandi Kongsi
Tuala
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Double Asas
12

Bilik Double Asas

1 katil queen
Dilarang merokok
Penyaman udara
Kipas elektrik
Bilik Mandi Kongsi
Tuala
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan

Ulasan Tetamu(4)

2.8/5
Ulasan Yang Disahkan
  • Kebersihan2.7
  • Kemudahan2.4
  • Persekitaran3.8
  • Perkhidmatan2.2

Tempah sekarang dan tulis ulasan selepas penginapan anda untuk mendapat sehingga 120 Trip Coins (kira-kira RM 5.73). Trip Coins boleh digunakan untuk jimat harga bilik dengan segera.

Liuh Min Wong
1 September 2022
ia adalah pengalaman yang agak mengerikan menempah tempat ini. Saya tidak dapat pergi ke perjalanan kerana kecemasan jadi rakan-rakan saya melalui semua kerumitan. Apabila mereka tiba, hos berkata dia tidak dapat mencari rekod tempahan kami. Selepas dia menyemak semula dia berkata dia mendapati rekod tempahan tetapi tempat itu telah ditempah sepenuhnya. Jadi dia membawa mereka ke bangunan lain sebaliknya yang jaraknya 7 minit. Lokasi baharu itu baik tetapi pastinya ia adalah bangunan yang lebih lama daripada yang kami tempah pada asalnya. Kes yang paling teruk adalah salah satu bilik yang diberikan tidak mempunyai lampu kerja/lampu. Rakan saya menghantar mesej kepada hos dan semua yang dia balas dicatat dan tiada tindakan diambil. Ini adalah pengalaman yang tidak menyenangkan secara keseluruhan dan tidak akan mengesyorkan untuk menempah hotel ini.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
Büşra
28 November 2023
Good enough
Terjemah
Hairun Neesya
20 Jun 2022
time check out pukul 12pm tapi kalau hotel lain paling2 pun 1pm dah dapat deposit balik. tempat ni kena tggu smpai 3 jam baru dapat deposit kau. and owner boleh bagi ayat 'jangan kejar2 lagi. memang akan bagi deposit cuma lambat' which is stupid for me as you are doing business, you suppose to answer to your customer inquiry. mula2 mintak bayaran dia cakap by 1pm. lepas tu dia cakap by 3pm pulak. so memang macam bangang sikit service die. tempat ni mcm rumah and bnyk bilik2. cleaner tak dtg hari. so siapa duduk bilik depan kitchen mmg akn bau mcm2 laa kalau cleaner tak dtg cause sampah and pinggan cawan semua akn tinggal je dlam sinki. and sinki betul2 depan bilik 3. mmg akan berbau and kotor bersemut semua.
Terjemah
Yuh Jin Ben
3 Mei 2023
The room was super warm and humid. The windows couldn't shut fully and had incects coming in. The opposite of the property have chickens and dogs that will make noise super early in the morning. There were some lion dance practices till late at night. The room have no poles/hooks to hang stuff. Only have a small row of hooks behind the door. The property wall had tissue paper stuffed in it and multiple defects on the wall. The property has very noisy flooring, I can hear everyone walking outside the room. The walls are super thin that I can hear snoring next door. Nearby the property have no convenience store, so no way to buy anything other than some cooked food store at the main road. Overall everywhere we go from the property require us to grab out of it. So it's inconvenient.
Terjemah

Polisi Tempat Penginapan

Waktu Daftar Masuk & Daftar Keluar
Waktu daftar masuk: Selepas 14:00
Waktu daftar keluar: Sebelum 12:00

Daftar masuk layan diri: Hubungi tempat penginapan untuk mendapatkan kod akses

Tempat penginapan akan memberikan butiran daftar masuk selepas tempahan

Lihat Lagi

Keterangan Penginapan

  • Bilangan Bilik: 10
Dengan penginapan di Room at Jln Loh Boon Siew Georgetown di George Town (Pusat Bandar George Town), anda akan berada dalam lingkungan 10 minit berjalan kaki dari Pusat Perubatan Gleneagles Pulau Pinang dan Persiaran Gurney. Rumah tamu ini berada 3.4 km dari KOMTAR dan 7.9 km dari Bukit Bendera.

Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk kemudahan dobi, sebuah ketuhar gelombang mikro di kawasan bersama dan sebuah peti sejuk di kawasan bersama. Tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah.

Selesakan diri anda di salah satu daripada 10 bilik tamu berhawa dingin. Bilik mandi menampilkan pancuran mandi, bidet dan pengering rambut.

Perkhidmatan & Kemudahan

Lihat Lagi

Soalan Lazim

Apakah waktu daftar masuk dan waktu daftar keluar di Room at Jln Loh Boon Siew Georgetown?

Waktu daftar masuk adalah selepas 14:00 dan waktu daftar keluar adalah sebelum 12:00.

Apakah kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di Room at Jln Loh Boon Siew Georgetown?

Room at Jln Loh Boon Siew Georgetown mempunyai kemudahan dan perkhidmatan yang berikut: Tempat Letak Kenderaan, Wi-Fi di kawasan awam.

Apakah lapangan terbang yang terdekat dengan Room at Jln Loh Boon Siew Georgetown?

Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang. Jaraknya adalah 19.1km dari hotel dan dalam perjalanan lebih kurang 27minit dengan menaiki teksi.

Adakah Wi-Fi disediakan di Room at Jln Loh Boon Siew Georgetown?

Ya, hotel menyediakan Wi-Fi.

Adakah Room at Jln Loh Boon Siew Georgetown menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang?

Tidak, Room at Jln Loh Boon Siew Georgetown tidak menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang.

Adakah Room at Jln Loh Boon Siew Georgetown mempunyai kolam renang?

Tidak, Room at Jln Loh Boon Siew Georgetown tidak mempunyai kolam renang.

Adakah tempat letak kenderaan disediakan di Room at Jln Loh Boon Siew Georgetown?

Ya, tempat letak kenderaan disediakan di Room at Jln Loh Boon Siew Georgetown.

Berapakah harga untuk menginap di Room at Jln Loh Boon Siew Georgetown?

Harga di Room at Jln Loh Boon Siew Georgetown adalah tertakluk kepada perubahan mengikut tarikh, polisi hotel, dan faktor lain. Untuk melihat harga, sila cari tarikh yang anda ingin menginap di hotel.

Adakah Room at Jln Loh Boon Siew Georgetown terletak berhampiran dengan stesen pengangkutan?

Stesen terdekat adalah Bukit Mertajam Railway Station. Ia berjarak 28.1km dari hotel. Lihat di Peta

Adakah Room at Jln Loh Boon Siew Georgetown mempunyai kemudahan kanak-kanak?

Tidak, Room at Jln Loh Boon Siew Georgetown tidak mempunyai kemudahan kanak-kanak.

Tentang Penginapan Ini

Lapangan Terbang TerdekatLapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang
Jarak ke Lapangan Terbang19.08KM
Stesen Kereta Api TerdekatBukit Mertajam Railway Station
Jarak ke Stesen Kereta Api28.13KM
Harga Purata DaripadaMYR95
Penarafan Bintang Hotel2