Swiss Lenana Mount Hotel

Ulasan Swiss Lenana Mount Hotel

Swiss Lenana Mount Hotel

Ralph Bunche Rd, Nairobi, 00200, KenyaLihat Butiran Hotel
Swiss Lenana Mount Hotel
Swiss Lenana Mount HotelSwiss Lenana Mount HotelSwiss Lenana Mount Hotel
Lihat bilik yang tersedia untuk tarikh perjalanan anda
Kami Memadankan Harga
1 malam

Ulasan Tetamu

4/5
Sangat Baik
50 ulasan
Ulasan yang disahkan
Persekitaran4.0
Kemudahan3.9
Perkhidmatan4.1
Kebersihan3.9
Tapis mengikut:
Atur mengikut:
Semua ulasan(50)
Ulasan positif(47)
Ulasan dengan gambar/video(6)
Penginapan yang hebat!(20)
Perkhidmatan yang baik(9)
Bersih dan kemas(5)
Ulasan kurang baik(3)
Huashu
Bilik Deluxe
Menginap pada Mei 2021
Bisnes
112 ulasan
3.0/5
Disiarkan pada 30 Jul 2021
Semasa wabak itu, hotel itu telah dikuarantin. Ramai orang Cina transit dan dikuarantin di sini. Katering dibuat oleh orang kulit hitam, yang berbeza dengan masakan Cina. Sikap perkhidmatan sangat baik dan secara keseluruhannya baik.
Teks AsalDiterjemah oleh Google
Kosuke SAWA
Bilik Superior King
Menginap pada Okt 2023
Bisnes
19 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 16 Dis 2023
Good security for business travelers also not bad choice for book a tour for safari in Nairobi national park.
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Superior King
Menginap pada Jan 2024
Bisnes
67 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 18 Jan 2024
A great location and a nice place to stay. It is convenient and clean and the food was good as we. Hope to stay again.
Terjemah
Steven Timothy Rowe
Bilik Superior King
Menginap pada Nov 2023
Pasangan
13 ulasan
4.2/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 4 Dis 2023
Faye with housekeeping was friendly and kept the room nice and clean. All of the staff were friendly and attentive. As a an athlete and swimmer, it was nice to have an adequate pool to exercise in. The breakfast was very good and we enjoyed the different choices. As an extensive traveler I think this hotel is overpriced for the offering. I might consider staying again if the room rate is lower.
Terjemah
Sarah 0809
Bilik Superior King
Menginap pada Mac 2024
Bisnes
39 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 27 Jun 2024
The hotel is good. But hotel food is not good.
Terjemah
LIMike
Bilik Economy Twin
Menginap pada Jan 2024
Lain-lain
2 ulasan
3.7/5
Disiarkan pada 26 Jan 2024
Good hygiene but location very inconvenient
Terjemah
Alex NTWALI
Bilik Superior King
Menginap pada Nov 2023
Bisnes
9 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 18 Dis 2023
Very helpful and kind staff. I Recommend!
Terjemah
MOHAMMED HAJI RASHID
Bilik Deluxe
Menginap pada Sep 2022
Bisnes
2 ulasan
4.7/5
Menakjubkan
Disiarkan pada 3 Okt 2022
The room is big and clean, the food was not fresh specially the chicken i had, all other services was great.
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Superior King
Menginap pada Ogo 2023
Keluarga
2 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 6 Sep 2023
We had some great time 👌💯👍
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Deluxe
Menginap pada Okt 2022
Pasangan
6 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 9 Okt 2022
It’s was pleasant stay
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Superior Twin
Menginap pada Apr 2024
Keluarga
5 ulasan
3.2/5
Disiarkan pada 7 Apr 2024
房間沒有空調設施,夏天較悶熱,衹有風扇,冬天會較冷,當地導遊告訴我冬天可達零下2度。
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Superior King
Menginap pada Feb 2024
Lain-lain
1 ulasan
1.0/5
Disiarkan pada 31 Mac 2024
首先,這個酒店的環境真的非常非常差勁,堪比國內的七天酒店。房間內部舊舊的,有點煙薰味兒。洗手間真的好似乎國內鄉鎮的招待所。這個價格不要值得。建議繞道而行。 其次,這個酒店確實是中國人經營的,但是前台是當地黑人,我凌晨接近3點到達酒店check In,她們要求我付款當天整一天的房費。我説可以算半天的嗎?她説不可以。因為她説不是凌晨5點後到店,必須算整一天房費,OK我也認了。住進去整一個大無語。 第二天晚上不到8點,我房間外面通道里2個黑人大吵架,不懂在為啥事兒爭吵感覺要幹架了。聲音很大,有一種不是你死 就是我活。嚇死寶寶了。 我打電話給我朋友他電話前台告知這件事情。大概持續了30分鐘。可怕!感覺下一秒就是開槍! 另外,酒店早餐非常非常不好吃。我就定了2天的早餐然後我吃了一天後 直接第二天沒去。 後面幾天我就沒有讓包含早餐了。 酒店服務一般。前台不是一般的mean。 我預訂的是三晚,入住第一晚之後就想退掉但是無法退,我會一直倒計時!!!終於第四天轉去了Yaya那邊的一個印度人開的酒店,非常不錯! What a tricky journey!!
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Panoramic
Menginap pada Sep 2023
Bisnes
6 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 18 Sep 2023
房間非常nice 喜歡的風格 周邊環境也不錯 老闆娘很漂亮熱情 下次還來
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Superior King
Menginap pada Okt 2023
Pasangan
2 ulasan
4.7/5
Menakjubkan
Disiarkan pada 12 Okt 2023
酒店位置在內羅畢市區比較高檔安靜的街區,附近是中國大使館,衞生環境不錯,門口的服務員和送行李的服務員都很友好熱情,房間比較寬敞,大落地窗採光很棒,特別要贊一下洗手間水壓穩定,熱水流量大,洗澡很舒服。頂樓的吧枱能調汁雞尾酒,咖啡也很不錯,就是吧枱服務人員如果能多些微笑、對客人稍微熱情一點就更好了。老闆娘很nice,能説中文,下次住還會選這裏。
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Superior Twin
Menginap pada Sep 2023
Tempah untuk orang lain
24 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 11 Dis 2023
酒店位置方便 出門就有公共交通 周邊環境也比較安全 住的很舒心 早餐種類較多 很喜歡 服務人員態度也很好 下次去還會選擇這裏
Terjemah