Weston Hotel (Tianjin Olympic Sports Center Lingao Branch)

Ulasan Weston Hotel (Tianjin Olympic Sports Center Lingao Branch)

Weston Hotel (Tianjin Olympic Sports Center Lingao Branch)

Nankai District, Tianjin, 300381, ChinaLihat Butiran Hotel
Weston Hotel (Tianjin Olympic Sports Center Lingao Branch)
Weston Hotel (Tianjin Olympic Sports Center Lingao Branch)Weston Hotel (Tianjin Olympic Sports Center Lingao Branch)Weston Hotel (Tianjin Olympic Sports Center Lingao Branch)
Lihat bilik yang tersedia untuk tarikh perjalanan anda
Kami Memadankan Harga
1 malam

Ulasan Tetamu

4.4/5
448 ulasan
Ulasan yang disahkan
Persekitaran4.4
Kemudahan4.3
Perkhidmatan4.6
Kebersihan4.4
Tapis mengikut:
Atur mengikut:
Semua ulasan(448)
Ulasan positif(411)
Ulasan dengan gambar/video(61)
Lokasi yang strategik(48)
Bilik yang besar(36)
Berdekatan dengan metro(23)
Penebatan bunyi yang sederhana(19)
Pelbagai pilihan tempat makan(19)
Penyambut tetamu yang peramah(19)
Tempat letak kereta yang sesuai(16)
Mudah untuk pergi membeli-belah(14)
Ulasan kurang baik(37)
Hanny Chng
Bilik Privilege Queen
Menginap pada Feb 2024
Keluarga
3 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 22 Feb 2024
Just 5 min walking distance to nearest Metro station. Nearby have plenty of restaurants & convenience store open till late at night. In front of hotel got night market (I think only open during weekends).
Terjemah
Mina_
Bilik Deluxe Double
Menginap pada Feb 2022
Rakan-rakan
3 ulasan
4.7/5
Menakjubkan
Disiarkan pada 27 Feb 2022
The room was well n tidy over all, and pretty spacious as compared to normal hotel rooms of this price arrange. My friend i booked for loved it. But the washroom wall was all glass without curtains. So if a person is inside washroom, it can all be seen clearly from the room. N i think its not a comfortable thing.
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Boutique Queen
Menginap pada Ogo 2023
Bisnes
5 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 15 Sep 2023
good!
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Deluxe Double
Menginap pada Jun 2024
Solo
2 ulasan
2.7/5
Disiarkan pada 4 Jun 2024
網上的好評也不知道怎麼刷出來的?一句話:除了離體育場近以外沒有優點了!(也不是特別近,地鐵坐兩站,走路23分鐘,騎車7分鐘) 第一,這個所謂“大廈”裏有好多店,其中包含兩個酒店,好多飯店餐飲,還有KTV 第二,剛進屋的時候,一股“發黴“返潮””的味道撲面而來,酒店設施的確有些老了,因為挨着很多個餐館的後廚,走廊裏都是餐廳的味道,關上門就是地毯或者窗簾的那種布返潮的味道 第三,進來後,插銷座如圖所示,我怕漏電沒敢用 第四,晚上23:30樓下的KTV還在唱歌,聲音特別大,本想用電視聲音蓋住的,想不到沒有信號,想給前台打電話,卻沒有座機,還得我自己手機打電話(長途加區號),叫來服務員,她也不會修電視,這麼晚了,也就不修了,但是KTV她也解決不了,不是説小姑娘不好啊,前台小姑娘也很抱歉的説一定去協調但無奈她也是個小姑娘……確實沒那麼大權利去協調 第五,夜裡1:30,樓下唱歌聲音越來越大,夜裡打電話給前台,前台也表示説剛才已經協調了KTV,從23:30到1:30,兩個小時了,協調了個寂寞?我不知道你們調沒調房間,我衹知道聲音越來越大,是調到我腳底下的房間啦?可以看我發的圖,夜裡1:33我手機打得她們前台座機號 前台之前還説評好評可以免費吃早餐,我也不圖你這個小便宜,我要發出來,讓後面的人都避雷! 你們這些好評不會都是為了圖一頓免費早餐寫的吧? 也不知道是先有的酒店,還是先有的KTV?在酒店樓開KTV還是全天候營業的那種,你們不做市場調研嗎? 網上訂酒店看不到真實的場景,就是看評論的,結果大家都不客觀評論,全都是刷好評,你們不違心嗎?
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Queen Superior
Menginap pada Jun 2024
Lain-lain
5 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 30 Jun 2024
房間乾淨整潔,服務良好親切。房間設施齊全。公共區域設備完好。在住過的酒店中屬於上品。非常滿意的一次住宿。
Terjemah
JIUQIANYI
Bilik Deluxe Double
Menginap pada Apr 2024
Rakan-rakan
2 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 11 Apr 2024
前台小姐姐服務非常熱情 地理位置特別好 步行五分鐘就有地鐵 周圍就是個非常成熟的產業園 吃喝玩樂都不錯 對面就有夜市 不要太完美 對於這個價位來説真是物有所值 感覺有30多平米 還免費停車 真是沒缺點 下次還來
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Deluxe Double
Menginap pada Apr 2024
Rakan-rakan
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 10 Apr 2024
第一次來天津 看了好多酒店才選擇了這家 果然沒讓我失望。房間不錯 衞生也很乾凈。前台小姐姐們很温柔 很熱情的給辦理入住 全程都讓我很喜歡。對面就是小吃街 晚上的時候夜景也不錯。這裏停車也是免費的 從前台掃個停車碼就免費停車。前台小姐姐辦理入住的時候告訴我了 走的時候也會提醒我 服務不錯 下次還會再來!
Terjemah
aoe5430
Bilik Deluxe Double
Menginap pada Jun 2024
Lain-lain
49 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 7 Jun 2024
對象的媽媽來複查身體小住,房間挺大,有牆紙開裂的地方,但整體挺大氣的,寬敞,簡單早餐也吃的挺飽,免費停車,挺舒適
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Deluxe Double
Menginap pada Jun 2024
Pasangan
3 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 3 Jun 2024
非常適合看演唱會入住 距離近 可以共享單車去 樓下還有夜市、7-11超市 、飲料店。
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Boutique Twin
Menginap pada Feb 2024
Keluarga
5 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 3 Mac 2024
Удобное расположение отеля - в 5 минутах хотьбы от станции метро, рядом рынок, магазины, кафе. Очень чисто, прекрасное обслуживание. Обязательно остановлюсь в этом же отеле в следующий раз.
Terjemah
Pengguna Tanpa Nama
Bilik Deluxe Double
Menginap pada Feb 2024
Solo
2 ulasan
3.5/5
Disiarkan pada 2 Mac 2024
Цена соответствует качеству. Уставшая мебель и сантехника. Уборка регулярная. Каждый вечер играла музыка или караоке.
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Queen Superior
Menginap pada Apr 2024
Rakan-rakan
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 8 Apr 2024
第一次入住威斯頓酒店,訂的無窗的房間,但是房間很不錯,空間大,衞生也乾淨,前台服務熱情,性價比很高。離着地鐵5號線很近,推薦大家入住。
Terjemah
Pengguna Tetamu
Deluxe Room (2 Beds) (Air Conditioner)
Menginap pada Mei 2024
Keluarga
2 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 3 Mei 2024
酒店非常好乾凈又衞生忘了拍圖片了,樓下有夜市,吃飯非常方便,東北風味。較多,停車也方便,價格親民,我
Terjemah
Pengguna Tetamu
Deluxe Room (2 Beds) (Air Conditioner)
Menginap pada Mac 2024
Rakan-rakan
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 2 Apr 2024
家裡朋友來串門 住在了這家酒店 地理位置很好 出行方便 臨近地鐵站 房間裏也很乾凈 前台和客房服務人員也很熱情禮貌 很滿意
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Deluxe Double
Menginap pada Apr 2024
Solo
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 8 Apr 2024
假期旅遊來的 定了這家酒店 整體環境不錯 客房也很乾凈 緊鄰地鐵站 早餐也不錯 挺滿意的
Terjemah