Sedang mencari hotel di Sivas? Baca ulasan hotel dan pilih tawaran hotel terbaik untuk penginapan anda.

Pilihan Hotel Sivas Yang Menarik untuk Anda

Lihat pilihan hotel terbaik kami di Sivas.

5-bintang

Cari Lebih Banyak Hotel

Perjalanan perniagaan

Cari Lebih Banyak Hotel

Termasuk Sarapan

Cari Lebih Banyak Hotel

Mesra keluarga

Cari Lebih Banyak Hotel

Hotel Berhampiran Tarikan Popular di Sivas

Lihat hotel berhampiran tempat menarik yang popular di Sivas

Meydan Camii

Lihat lagi

Kale Camii

Lihat lagi

Ataturk Congress & Ethnography Museum

Lihat lagi

Aydogan Cami

Lihat lagi

Lihat Ulasan Tetamu untuk Hotel di Sivas

Ingin menempah hotel di Sivas? Lihat ulasan daripada pelancong sebenar untuk pilihan hotel terbaik.
Behrampasa Otel
4.4/525 Ulasan
Öncelikle şimdiye kadar yediğim en güzel lezzetlerdi. Özellikle tereyağlı biftek ve tandır müthişti. Hizmet Güleryüz temizlik lezzet hepsini birarada barındıran bir işletme olmuş. Özellikle işletmenin tarihi dokusuna büyülenmiştik. Ailenizle gidebileceğiniz özel yerlerden birisi. Sivas’a yolu düşen herkesin uğramadan geçmemesi gereken bir yer .
Beyaz İNCİ Otel
4.6/514 Ulasan
I chose this hotel for practically to everything. Unfortunately, I wasn't feeling very well when I arrived, the owner Ibrahim was so kind, he took me to a chemist to buy a few things , plus he was my translator. Very grateful to Ibrahim and his staff for looking after me during my stay.
Savona Otel Sivas
4.4/517 Ulasan
Sevgili Savona oteli çalışanları Merhabalar Sivasa geldiğimde konakladım iyi ve kaliteli otellerden biri diyebilirim. Özellikle konumu ve şehir merkezinde olması bir ayrıcalık benim için. Ayrıca çalışan tüm görevli arkadaşlar ellerinden geldiği kadar görevlerini layıkıyla yapmaya çalışıyorlar. Özellikle otel müdürümüz Yalçın bey gönlü güzel bir insan. Otel Misafirilerinin her derdine deva olmaya çalışıyor, ilgi ve alakada küsur etmiyor. Yine restorant bölümünde görevli olan arkadaşlardan Berfin kızımız görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışıyor. Tabi son dönemde yaşanan ekonomik problemlerden dolayı otelimiz minimumda olsa bazı kısıtlamalara gitmiş. Ama bütün bunlara rağmen kesinlikle tavsiye edeceğim bir otel… Bu arada bahsetmeden geçemeyeceğim, otelde SPA merkezi var ve gerçekten çok kaliteli işini bilen elemanları var. Bundan dolayı da Hazal hanıma ekstra teşekkür etmek istiyorum. Tekrar görüşmek umuduyla, saygılar
Sivas Keykavus Hotel
4.4/513 Ulasan
4 günlük Sivas seyahatimizde konakladığımız otelinizde aldığımız harika misafirliğiniz, tertemiz ve düzenli odalarınız, bol çeşitli ve lezzetli kahvaltılarınız( bol çeşit derken ufak bir izahda bulunayım; taze vişne servisi dahi vardı), gece yarısındaki varşımızdan, son sabah çıkışımıza kadar bizi abartısız ama; her misafirlerine ismiyle hitap edecek, kahveyi nasıl içtiğinizi ikinci defa söylemenize fırsat vermeden, arzu ettiğiniz şekilde getirecek kadar özenli, nezaketli ve güleryüzlü tüm çalışanlarınız için; tüm Keykavus Otel ailesine teşekkür ediyorum. Sivas’a geleceklere, en ufak endişe duymadan, tavsiye ederim. Tebrikler.
Sivas Buyuk Hotel
4.4/512 Ulasan
Öncelikle başka bir otelden memnun kalmayıp şehir merkezinde çok işlek bir caddede olduğundan dolayı tercih ettim. Memnun olduğum noktaları consierge çalışanı Mehmet Bey inanılmaz güler yüzlü yardımcı bir insan.Genel olarak çalışanlar düzgün. Odalar geniş ferah ve temizdi. Eski değildi cok yeni de değildi ama güzeldi. Havalimanı havaş servisi tam otelin önünden kalkıyor. Olumsuzluklara gelince otelin spası var başkaları tarafından işletiliyor ama bakımsız ve eski.Yenilenmeli. Kahvaltı ürünleri kötü,pis değil ama çeşit çok çok az, ekmek diye sadece bir gün akşamdan kalma pideleri koymuşlar. Kahvaltıyı geliştirmeleri lazım. Ben genel anlamda memnun kaldım. Yine gelsem konumundan, oteldeki huzurdan ve odanın ferahlığından dolayı bu otelde kalırım

Soalan yang Kerap Ditanya

  • Apakah hotel yang popular di Sivas?

    Sivas mempunyai banyak hotel yang popular. Sama ada anda melancong atas urusan perniagaan ataupun bercuti, The Green Park Sivas, Behrampasa Otel dan Beyaz İNCİ Otel merupakan hotel pilihan.

  • Berapakah kadar purata untuk hotel di Sivas?

    Bagi hotel di Sivas, harga purata pada hari bekerja ialah RM 340, harga purata pada hujung minggu (Jumaat–Sabtu) ialahRM 339.

  • Hotel mewah manakah di Sivas yang disyorkan

    Sivas mempunyai banyak hotel mewah dengan gaya berlainan. The Green Park Sivas adalah sangat popular.

  • Hotel manakah di Sivas yang menyediakan sarapan pagi berkualiti tinggi?

    The Green Park Sivas,Behrampasa Otel dan Sivas Buyuk Hotel menyediakan sarapan pagi berkualiti tinggi. Mulakan hari anda dengan sarapan pagi yang enak!

  • Hotel manakah di Sivas yang menyediakan kemudahan kecergasan?

    The Green Park Sivas, Behrampasa Otel dan Ramada by Wyndham Sivas menyediakan kemudahan kecergasan. Penuhi keperluan kecergasan anda walaupun anda sedang melancong!

  • Hotel manakah di Sivas yang mempunyai kolam renang?

    The Green Park Sivas, Ramada by Wyndham Sivas dan Eretna Hotel ialah hotel yang mempunyai kolam renang. Menginaplah di mana-mana satu hotel ini untuk berseronok di kolam renang!

  • Hotel manakah di Sivas yang menyediakan Wi-Fi percuma?

    Sama ada anda melancong atas urusan perniagaan ataupun bercuti, sambungan Internet merupakan suatu kepentingan bagi perjalanan itu. The Green Park Sivas, Behrampasa Otel dan Beyaz İNCİ Otel ialah hotel popular yang menyediakan Wi-Fi percuma.

  • Hotel manakah di Sivas yang menyediakan khidmat pemindahan lapangan terbang?

    Tidak biasa dengan Sivas? The Green Park Sivas, Behrampasa Otel dan Ramada by Wyndham Sivas menyediakan khidmat angkut lapangan terbang.

  • Hotel manakah di Sivas mempunyai spa yang patut dikunjungi?

    Berasa letih selepas mengharungi perjalanan? The Green Park Sivas, Behrampasa Otel dan Ramada by Wyndham Sivas menyediakan khidmat spa bertaraf tinggi.

  • Promosi hotel apakah yang ada di Sivas?

    Trip.com menyediakan pelbagai promosi dan diskaun untuk pengguna sepanjang tahun. Anda boleh semak halaman promosi untuk melihat promosi yang tersedia di Trip.com.

Maklumat Perjalanan Setempat

Harga TertinggiRM 943
Harga TerendahRM 74
Bilangan Ulasan189
Bilangan Hotel48
Harga Purata (Hari Bekerja)RM 340
Harga Purata (Hujung Minggu)RM 339