Home2 Suites by Hilton Augusta

Ulasan Home2 Suites by Hilton Augusta

Home2 Suites by Hilton Augusta

3606 Exchange Ln, Augusta, United StatesLihat Butiran Hotel
Home2 Suites by Hilton Augusta
Home2 Suites by Hilton AugustaHome2 Suites by Hilton AugustaHome2 Suites by Hilton Augusta
Lihat bilik yang tersedia untuk tarikh perjalanan anda
编组 10
Kami Memadankan Harga
1 malam

Ulasan Tetamu

4.4/5
Sangat Baik
105 ulasan
Ulasan yang disahkan
Persekitaran4.5
Kemudahan4.4
Perkhidmatan4.5
Kebersihan4.4
Tapis mengikut:
Atur mengikut:
Semua ulasan(105)
Ulasan positif(100)
Ulasan kurang baik(5)
Elizabeth Kiebler
Bilik Suite Studio Saiz King Boleh Diakses Pendengaran
Menginap pada Jan 2023
Keluarga
3 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 29 Jan 2023
Great stay! Clean, spacious rooms with a kitchen in them. Staff was friendly and helpful. Breakfast had a bunch of options. Would stay here again!
Terjemah
Pengguna Tetamu
Suite Studio King - Bebas Rokok
Menginap pada Nov 2022
Keluarga
3 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 7 Nov 2022
Great stay at this hotel - staff was great and friendly and breakfast was well stocked and hot. Rooms are very big and typical of the brand and would not hesitate to stay here again if in the area. Value was great considering price.
Terjemah
Pengguna Tetamu
Suite Studio King - Bebas Rokok
Menginap pada Jul 2023
Rakan-rakan
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 24 Jul 2023
It was great and clean
Terjemah
Pengguna Tetamu
Suite Studio King - Bebas Rokok
Menginap pada Okt 2022
Keluarga
1 ulasan
1.0/5
Disiarkan pada 18 Okt 2022
Friendly staff, convenient location, clean and comfortable.
Terjemah
Tadashi1986
Menginap pada Nov 2021
Bisnes
8 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 31 Dis 2021
快適でした
Terjemah
Daniel
Menginap pada Feb 2024
Bisnes
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 26 Feb 2024
Clean, safe, right off the interstate, and was a great price on orbitz for such a highly rated hotel. Have not had their breakfast yet, but the coffee was good!
Terjemah
Deitmar
Menginap pada Feb 2024
Lain-lain
3.0/5
Disiarkan pada 20 Feb 2024
I usually love this hotel. I reserved a room with a king sized bed and got placed in a room with 2 queens Not as comfortable as I was traveling with my wife. The shower never got hot and the toilet took forever to refill the tank. 20 minutes plus The breakfast is good and the lady running the breakfast is always amazing!
Terjemah
Randy
Menginap pada Jan 2024
Lain-lain
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 27 Jan 2024
The hotel was nice. Just like to have known they were remodeling. The hotel lobby and setting for eating was full of mattress.
Terjemah
Amber
Menginap pada Feb 2024
Lain-lain
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 20 Feb 2024
This isn’t my first time staying at this location, it’s always great service every time.
Terjemah
Sarah
Menginap pada Dis 2023
Keluarga
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 28 Dis 2023
Room was spacious. Staff was helpful and attentive. Breakfast had several options to meet dietary needs.
Terjemah
Jason
Menginap pada Dis 2023
Keluarga
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 24 Dis 2023
Very close to a bunch of shopping and dining..very clean and good hot breakfast..would stay again..
Terjemah
Richard
Menginap pada Dis 2023
Lain-lain
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 11 Dis 2023
Best place I’ve stayed in a while! Very clean and neat and quiet with a small breakfast in the morning.
Terjemah
Alex
Menginap pada Feb 2024
Lain-lain
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 27 Feb 2024
Very enjoyable 2 night stay. Room was very clean and comfy. No complaints!
Terjemah
Craig
Menginap pada Dis 2023
Lain-lain
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 4 Dis 2023
This was a nice hotel staff were friendly room was clean it was just the shower was leaking around the bottom where it started molding and when we would leave and come back there would be water on the floor. But for the most part the hotel was nice.
Terjemah
Ronald
Menginap pada Nov 2023
Lain-lain
3.0/5
Disiarkan pada 29 Nov 2023
The rooms are in bad need of proper cleaning and/or a facelift. The carpets are badly stained. There were at least 10 bad stains in my room and close to the same in my parent’s room. The tap in the bath had mineral blockage, the blind was damaged, and there was some hair around. I wouldn’t stay again
Terjemah