Conrad Xiamen

Ulasan Conrad Xiamen

Conrad Xiamen

No. 186 Yanwu West Road, Siming District, Xiamen, Fujian, ChinaLihat Butiran Hotel
Conrad Xiamen
Conrad XiamenConrad XiamenConrad Xiamen
Lihat bilik yang tersedia untuk tarikh perjalanan anda
Kami Memadankan Harga
1 malam

Ulasan Tetamu

4.7/5
Cemerlang
5333 ulasan
Ulasan yang disahkan
Persekitaran4.8
Kemudahan4.7
Perkhidmatan4.7
Kebersihan4.8
Tapis mengikut:
Atur mengikut:
Semua ulasan(5333)
Ulasan positif(5205)
Ulasan dengan gambar/video(2028)
Pemandangan laut yang cantik(644)
Penyambut tetamu yang peramah(223)
Makanan yang lazat(193)
Bilik yang besar(187)
Dekat dengan kawasan yang indah(120)
Restoran yang bagus(100)
Mewah(88)
Ulasan kurang baik(124)
Pengguna Tetamu
Bilik Deluxe - dengan Pemandangan (2 katil)
Menginap pada Sep 2021
Keluarga
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 12 Sep 2021
Persekitaran hotel sangat baik. Ia terletak di tepi laut dan di menara berkembar World Trade Center. Anda dapat melihat pemandangan Pulau Gulangyu yang indah. Perkhidmatan hotel juga hebat. Ketua kepala pelayan Samuel juga sangat ramah, teliti dan bijaksana. rasa. Pengalaman menginap yang sangat baik. suka! 👍
Teks AsalDiterjemah oleh Google
6/9
ONEXJY
Premier Sea-view Double Room
Menginap pada Ogo 2021
Pasangan
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 6 Ogo 2021
Terima kasih banyak untuk pengaturan dan keramahan Monica, pengurus rumah Conrad Hotel, yang akan menerangkan kepada anda terlebih dahulu dan menyerahkan barang sebelum berlepas, dan akan mengesahkan dengan anda waktu ketibaan di kedai dari semasa ke semasa , sangat mesra dan manusia. Hotel ini terletak di atas tingkat 37 menara kembar, dan pemandangannya berbeza kerana cuaca berangin. Tetapi perasaan keseluruhan sangat baik! Si isteri sangat menyukai ***a dan layanan hotel. Terdapat juga buah dan sup manis dari pengurus rumah tangga Monica! Pendek kata, ia sangat berbaloi dengan harganya!
Teks AsalDiterjemah oleh Google
6/8
Pengguna Tetamu
Premier Sea-view Double Room
Menginap pada Jul 2021
Keluarga
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 1 Ogo 2021
Pemandangan hotel sangat bagus! Perkhidmatan ini sangat bijaksana, hotel ini juga mempunyai perkhidmatan butler untuk tetamu, Samuel adalah pelayan perkhidmatan saya semasa menginap, jika anda menghadapi kesukaran atau perlu tinggal di kedai, anda boleh mendapatkannya secara langsung. Hotel ini mempunyai gula-gula hati yang hangat setiap hari, minuman di dalam bilik, tin kopi kecil untuk minum dengan santai, bilik dibersihkan pada bila-bila masa, sama ada keluar pada waktu tengah hari, atau keluar pada waktu malam, bilik telah dibersihkan dan sangat selesa! Hebat! Yang paling digemari adalah duduk di tepi tingkap dari lantai ke siling atau berendam di dalam tab mandi untuk menikmati teh! Inilah cara untuk menghabiskan percutian anda ~
Teks AsalDiterjemah oleh Google
6/9
Pengguna Tetamu
Deluxe Sea-view Double Room
Menginap pada Apr 2024
Solo
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 9 Apr 2024
Stayed at Conrad Xiamen for 3 nights. The room is superb, spacious, clean and cosy. What impressed me was their service as well— with turn down service for the room and delightful desserts every night (which I really look forward to this little surprises for the three nights) which really sweeten the nights. Having stayed at 42nd floor, the view was amazing. Had really comfortable sleep throughout the stay. Had tried the indoor swimming pool too. - 🙏👏👏👏 The service staff were helpful, attentive and friendly. Special thanks to the service crew Ms Shaheen Zhu and Mr Owen. They made the check in and check out process smooth and seamless. In fact, all the service crew were very friendly. I will really really want to stay in this hotel again. 😍😍😍 Thank you Conrad for the hospitality. May happiness be with everyone of you.
Terjemah
Pengguna Tetamu
Deluxe Room - with View (Double bed)
Menginap pada Okt 2023
Bisnes
3 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 13 Okt 2023
My medicine was left in the taxi when I arrival, but they were very helpful in helping me get it back, which is very important to me. Thanks for the FD staff Vita and ray. The next day, the front desk manager Nancy was also very polite and paid attention to my stay during breakfast and helped me solve problems in a timely manner. The hotel such nice and the view is so beautiful .I had a cozy Tuesday at hotel. I will come back in the near future .
Terjemah
Francesco. 龙龙
Deluxe Sea-view Double Room
Menginap pada Okt 2023
Rakan-rakan
65 ulasan
3.5/5
Disiarkan pada 8 Okt 2023
Although is an international brand hotel, the neighbourhood do not have international brand mall and not neat to famous city spot. In room facilities such as TV do not provide international channels Breakfast food quality do not meet the expectation examples cold cut and cheese very low level.. Iasked to the chef to prepare an omelette that was not good enough. By the end Conrad as international brand in Xiamen do not meet foreigners customers expectations.
Terjemah
Nelsonlimsc
Super Deluxe Room - with View (Double bed)
Menginap pada Ogo 2023
Pasangan
7 ulasan
4.7/5
Menakjubkan
Disiarkan pada 14 Ogo 2023
Wonderful and fantastic stay at Conrad Xiamen. Location is great if you only plan to visit nearby attractions. Traffic around the hotel is always jammed as MRT construction is underway. Friendly hotel staffs and very accommodating to my request to make special arrangements for my friend’s birthday celebration!
Terjemah
Karltbc
Deluxe Room - with View (Double bed)
Menginap pada Jun 2023
Solo
43 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 11 Jun 2023
Great hotel and the service is really good from the start. Most of the staff can speak English and they put a lot of effort to ensure that my stay was comfortable so thank you. Breakfast was great the staff were very attentive and the manager greeted all the guest and checked if they had a nice stay. I would of liked to have a welcome drink like a bottle of water just at reception but that’s the only negative.
Terjemah
6/19
Pengguna Tetamu
Premier Sea-view Double Room
Menginap pada Apr 2024
Pasangan
2 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 1 Jun 2024
The stay is excellent. You must try the SPA of the hotel.
Terjemah
CHEN
Bilik Super Deluxe - Pemandangan Laut (2 katil)
Menginap pada Dis 2023
Keluarga
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 12 Dis 2023
The hotel Chinese restaurant located at 39 floor provides very good food, service and view .
Terjemah
Deluxe Room - with View (Double bed)
Menginap pada Ogo 2023
Pasangan
2 ulasan
4.7/5
Menakjubkan
Disiarkan pada 10 Ogo 2023
Enjoyed the stay a lot, nice room and view. Staff very helpful.
Terjemah
Charlie Howes
Deluxe Room - with View (Double bed)
Menginap pada Ogo 2022
Keluarga
2 ulasan
4.7/5
Menakjubkan
Disiarkan pada 12 Ogo 2022
I really enjoyed my stay. I'd love to see you guys too much today.
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Deluxe - dengan Pemandangan (2 katil)
Menginap pada Jul 2023
Bisnes
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 13 Jul 2023
CLary is nice and gives really good service
Terjemah
Working in progress
Premier Sea-view Double Room
Menginap pada Jan 2024
Pasangan
3 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 7 Feb 2024
Highly recommended.
Terjemah
Xrz5d
Deluxe Room - with View (Double bed)
Menginap pada Okt 2022
Bisnes
28 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 10 Okt 2022
Everybody stays here when in Xiamen, so I gave it a try. Very friendly staff, great room layout and nice ocean view.
Terjemah