Holiday Inn Express Jiangmen Jianghai

Ulasan Holiday Inn Express Jiangmen Jianghai

Holiday Inn Express Jiangmen Jianghai

No. 46 Donghai Road, Jiangmen, ChinaLihat Butiran Hotel
Holiday Inn Express Jiangmen Jianghai
Holiday Inn Express Jiangmen JianghaiHoliday Inn Express Jiangmen JianghaiHoliday Inn Express Jiangmen Jianghai
Lihat bilik yang tersedia untuk tarikh perjalanan anda
编组 10
Kami Memadankan Harga
1 malam

Ulasan Tetamu

4.6/5
Hebat
1707 ulasan
Ulasan yang disahkan
Persekitaran4.7
Kemudahan4.6
Perkhidmatan4.6
Kebersihan4.6
Tapis mengikut:
Atur mengikut:
Semua ulasan(1707)
Ulasan positif(1664)
Ulasan dengan gambar/video(284)
Sarapan pagi yang lazat(159)
Bilik yang besar(119)
Penyambut tetamu yang peramah(94)
Mudah untuk pergi membeli-belah(92)
Tempat letak kereta yang sesuai(56)
Telah menginap beberapa kali(29)
Lokasi yang baik(27)
Kopi yang lazat(6)
Ulasan kurang baik(43)
Pengguna Tetamu
Bilik Twin Elegan
Menginap pada Jul 2021
Bisnes
2 ulasan
2.5/5
Disiarkan pada 9 Jul 2021
Penilaian dari seorang wanita hamil yang marah yang tenang setelah seminggu: hotel percutian terburuk yang pernah ada. [Room 801] Ia menghadap sistem pembuangan dan penghawa dingin di pusat membeli-belah. Saya masih tidak merasa banyak pada siang hari, tetapi sangat kuat dan tidak selesa pada waktu malam. Hubungi kaunter penerimaan tetamu untuk menanyakan apakah ada jalan keluar, dan balas bahawa anda dapat menebus perbezaan dengan perbelanjaan anda sendiri untuk menaik taraf bilik ... (Biasanya, selagi ada bilik, hotel akan berusaha sebaik mungkin untuk mengatur penyesuaian untuk menyelesaikan masalah tetamu, sekurang-kurangnya ia telah diselesaikan pada masa lalu.) Namun, hotel ini tidak. Setelah memberitahu bahawa itu wanita hamil, saya menjawab dalam beberapa minit. Anda boleh menukar lantai, tetapi masih menghadap ke arah kebisingan ... (Mengapa anda tidak menyebutnya pada mulanya? Oleh kerana ada bilik, mengapa anda tidak boleh menukarnya?) Sangat tidak berpuas hati. Pada akhirnya, satu-satunya cara untuk membosankan adalah tidur dengan bantal dan selimut. Titik tidak berpuas hati: 1. Semua bilik hotel 01, 03, 05, 07 harus menghadap sistem ekzos. Oleh kerana ia tidak dapat diubah, mengapa tidak memperbaiki sistem penebat suara ketika menghias? Kebisingan ini yang mempengaruhi tidur bernilai harga 2.300? 2. Setelah para tamu mengemukakan pertanyaan dan keperluan mereka, mengapa mereka tidak dapat mengemukakan penyelesaian pada kali pertama? Itu adalah penundaan, dan akhirnya memberikan cadangan yang tidak berguna? Adakah hiasan dan layanan lembut seperti ini perlu diperbaiki?
Teks AsalDiterjemah oleh Google
Pengguna Tetamu
Bilik Mewah (2 katil)
Menginap pada Mei 2024
Rakan-rakan
1 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 22 Mei 2024
I am enjoy this hotel providing great service, I will be back to reserve in next time. And will share this hotel to my friend and colleague.
Terjemah
DannyTheBest
Bilik Katil Queen Elegan
Menginap pada Apr 2024
Pasangan
26 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 6 Apr 2024
Amazing hotel gd service nice people nice room service. We like the hotel so much
Terjemah
GaryHKNY
Bilik Katil Queen Elegan
Menginap pada Mac 2024
Bisnes
3 ulasan
4.7/5
Menakjubkan
Disiarkan pada 2 Apr 2024
Great location, free underground parking, & attractive breakfast. If the dining hall has windows, that will be better
Terjemah
KKML
Bilik Mewah (2 katil)
Menginap pada Nov 2023
Bisnes
40 ulasan
4.2/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 16 Nov 2023
Everything looks new. Everything is clean. Everything is good
Terjemah
CHUEN SEONG
Bilik Mewah (2 katil)
Menginap pada Dis 2023
Keluarga
6 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 22 Dis 2023
Good location near to Jiangmen East stn. Front counter staff friendly and helpful. Room spacious and worth the price Only drawback, car cant reach the hotel front entrance for unloading our luggages.
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Katil Queen Elegan
Menginap pada Mac 2023
Pasangan
49 ulasan
4.2/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 19 Mac 2023
Super nice staff and lively surroundings, including shopping mall, tea shops, bars, food stalls... The breakfast is fine.
Terjemah
RohitGandhi
Bilik Mewah (2 katil)
Menginap pada Sep 2023
Bisnes
6 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 9 Sep 2023
The hotel was comfortable, clean and convenient and we had a pleasant stay
Terjemah
Carlos Z...
Bilik Perniagaan (Katil Double) (Peti Sejuk)
Menginap pada Mei 2023
Bisnes
29 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 27 Mei 2023
Really love this hotel and staffs that work there . The Manager ms. Joey always helps and speak fluent English
Terjemah
Mauriccio
Bilik Katil Queen Elegan
Menginap pada Jan 2024
Pasangan
7 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 6 Jan 2024
Good stuff good price and nice
Terjemah
Sanjiv Naryani
Bilik Mewah (2 katil)
Menginap pada Mac 2024
Bisnes
3 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 21 Mac 2024
Excellent
Terjemah
GregBC
Bilik Perniagaan (Katil Double) (Peti Sejuk)
Menginap pada Okt 2021
Bisnes
9 ulasan
4.7/5
Menakjubkan
Disiarkan pada 28 Okt 2021
Good location in the middle of the city. Service was excellent and will definitely go there again next time.
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Katil Queen Elegan
Menginap pada Nov 2021
Bisnes
24 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 10 Nov 2021
Great location.
Terjemah
Dorisgei
Bilik Mewah (2 katil)
Menginap pada Mei 2024
Rakan-rakan
20 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 6 Mei 2024
設施: 該有的都有,兩張床床頭之間還有格擋,好搞笑。 衞生: 住的1503房,房間裏打掃挺乾淨的,沒看到有垃圾污漬啥的。 環境: 走去吃飯逛街都方便,喝點小酒再溜達回來美滋滋的。 服務: 晚上值班的前台小姐姐特別甜美可愛,第二天早上去3樓吃早餐又遇到她了,真勤快!
Terjemah
6/14
Pengguna Tetamu
Bilik Katil Queen Elegan
Menginap pada Mei 2024
Pasangan
1 ulasan
2.7/5
Disiarkan pada 9 Mei 2024
房間正常,以下是我入住後的感受: 1、走進裏面的沙發我建議用吸塵器吸一下,肉眼看出來的臟,拍一下沙發臟東西都彈出來了。 2、床上的枕頭拜放,左邊是兩個高枕,右邊是兩個低枕(不是兩邊對稱),高枕太高低枕像睡兩張被子的高度,睡哪個都不太舒服。 3、空調衹要開21°以上吹沒多久就會停,21°就能不停吹。21°吹得我冷,調高温度吹得正舒服又停悶得我熱,一冷一熱回家感冒了。退房的時候跟前台反應,前台的回答是:空調檢測到室內温度等於空調所開的温度就會停止吹風,如果你冷可以叫加被子。我説我都睡著了還要我等被子,而且電話還是壞的(我也不想蓋那麼厚被子啊),她聽我吐槽了這麼一句還是非常自信的説:對,你可以下來叫我們拿被子的。我???先説空調温度這事吧21°室內温度也21°它怎麼不停啊,我調22°沒多久就停了室內温度還顯示23°呢怎麼就停了或者不繼續吹了?這設計不合理吧?還有半夜了我不想做所謂的折騰了,不想打電話等被子何況電話也是壞的打不下去,退房的時候反饋你的意思是讓我下來跟你拿被子啊? 4、電話是壞的,聽不出裏面任何聲音。前台打過三次電話她不發覺我衹會喂喂喂然後掛掉嗎?第一次打電話過來聽不見導致外賣機器人送餐過來我都不知道還要追着它跑。第二次打了兩次,我也聽了兩次聽不見,然後叫阿姨拍我門,問我退不退房還是繼續住我説我等下自己會去退的了,阿姨接著説前台怎麼怎麼的,反正意思是怪我不聽電話咯?退房下去前台反應電話壞了的問題,A前台説不是她打的,如果B前台不是剛從休息室出來説是她打的可能A説完不是她打的就這麼算了。B前台的説法是我能聽見你説話啊。就這麼一句,完了。那怪我聽不見咯?就不能説我反應的問題她們會去報修嗎這麼簡單的話。 總體:一般中一般
Terjemah