Sedang mencari hotel di Ordu? Baca ulasan hotel dan pilih tawaran hotel terbaik untuk penginapan anda.

Pilihan Hotel Popular Kami

Kami bantu anda mencari hotel bajet atau mewah mengikut cita rasa anda di Ordu!

Pilihan Hotel Ordu Yang Menarik untuk Anda

Lihat pilihan hotel terbaik kami di Ordu.

5-bintang

Cari Lebih Banyak Hotel

Perjalanan perniagaan

Cari Lebih Banyak Hotel

Termasuk Sarapan

Cari Lebih Banyak Hotel

Mesra keluarga

Cari Lebih Banyak Hotel

Hotel Berhampiran Tarikan Popular di Ordu

Lihat hotel berhampiran tempat menarik yang popular di Ordu

Pasaoglu Mansion & Ethnography Museum

Lihat lagi

19 Eylul Stadi

Lihat lagi

Bilal Köyden Açıkhava Basın Müzesi

Lihat lagi

Lihat lagi

Lihat Ulasan Tetamu untuk Hotel di Ordu

Ingin menempah hotel di Ordu? Lihat ulasan daripada pelancong sebenar untuk pilihan hotel terbaik.
Hampton by Hilton Ordu
4.1/520 Ulasan
Ordu ya cenazemiz için acil gittim. 3 gece kaldım. Daha çok DoubleeTree otellerinde kalıyordum. Ancak Ordu da sadece Hampton olduğu için burada kaldım. Lokasyon elit mekanların yakınında, sahil yolu üzerinde, merkeze 20 dk yürüyüş mesafesinde (ben sahilden yürüyerek gittim çok keyif aldım), odalarda hiç bir eksiklik yok, kahvaltı yeterli, çalışanlar eğitimli, filitre kahve olmazsa olmaz, otopark sorunu hiç yok yani daha ne olsun. Hava alanına taksi 100₺ yazıyor. Yaklaşık 3,5 yılını otellerde geçiren birisi olarak çok yeterli buldum. Temiz, hijyen, güvenlik, huzur arayanlara tavsiye ederim. Ben diamond üye puanı kullandığım için ücret konusunu size bırakıyorum ancak paranızın karşılığını alırsınız. Ordu ayrıcalığını Hampton by Hilton ile gönül rahatlığı ile yaşayabilirsiniz. Tavsiye ederim.
Sinema Hotel Ordu
4/542 Ulasan
Eskiden sinema olduğundan yatırımcı tematik bir otel açmayı düşünmüş Duvarlarda resimler, film şeridi baskılı halılar…Odamız köşe ve deniz manzaralıydı Kalitesine göre fiyatı çok uygundu Odamızda tek kusur masa kenarları kaplaması zarar görmüştü Odalar loştu Ayna kenarındaki led ışık arıza yapmasaydı biraz daha aydınlık olabilirdi Kahvaltı salonu en üst katta deniz manzaralıydı Açık büfe idi Çeşitler fazla sayılırdı Kardeş oteli Wyspy sahilyolunda diğer köşede Daha yeni olduğu için fiyatı daha yüksek İki otelinde dış cephesi güzel ve görkemli Boztepeye çıkan teleferik istasyonu ve çarşı çok yakın Altınordu ilçesinde merkezi bir otel
Pikola Otel
4.5/519 Ulasan
Balayı için gitmiştik, çok memnun kaldık. Otel konsepti, temizliği, konumu çok hoştu. Çalışanlar güler yüzlü ve ilgiliydi. Özellikle Sezgin Bey'in ilgi ve alakası, işini severek yaptığının göstergesi.
Otel Vona
4.4/59 Ulasan
Ordu güzergahından geçerken bir gün konakladık. Odalar gayet temizdi. Pandemi tedbirlerine uyulan bir oteldi. Fiyatı daha kötü otellerden emin olun daha uygun. Tekrar Ordu da kalmak durumunda olursak tercih edeceğim oteller arasına girdi. Personel ilgili ve güleryüzlüydü. Kahvaltı pandeminin dolayısıyla açık büfe değil ama yeterliydi. Odada şarj cihazımı unuttum. Otel resepsiyonuyla irtibata geçtik. Kargoyla gönderebileceklerini söylediler. Bu husustada ayrıca teşekkür ederim.
Anemon Ordu
3.9/510 Ulasan
Otelde yemekler, hizmet ve çalışan ilgisi çok üst düzeyde. Bar bölümü mevcut. Akşam yemeğe personel tarafından servis ediliyor, kahvaltı ise serpme. Lezzet olarak yeterli. Odaları geniş ve temizdi. Otelin en büyük sıkıntısı yol tarafına bakan odalarda araç sesi inanılmaz çok geliyor. Odaya girdiğimizde cam açık zannetmiştik. Klima yeterliydi.

Soalan yang Kerap Ditanya

  • Apakah hotel yang popular di Ordu?

    Ordu mempunyai banyak hotel yang popular. Sama ada anda melancong atas urusan perniagaan ataupun bercuti, The Wyspy Hotel, Anemon Ordu dan Sinema Hotel Ordu merupakan hotel pilihan.

  • Berapakah kadar purata untuk hotel di Ordu?

    Bagi hotel di Ordu, harga purata pada hari bekerja ialah RM 768, harga purata pada hujung minggu (Jumaat–Sabtu) ialahRM 767.

  • Hotel mewah manakah di Ordu yang disyorkan

    Ordu mempunyai banyak hotel mewah dengan gaya berlainan. Ramada Plaza by Wyndham Ordu adalah sangat popular.

  • Hotel manakah di Ordu yang menyediakan sarapan pagi berkualiti tinggi?

    Ramada Plaza by Wyndham Ordu,The Wyspy Hotel dan Anemon Ordu menyediakan sarapan pagi berkualiti tinggi. Mulakan hari anda dengan sarapan pagi yang enak!

  • Hotel manakah di Ordu yang menyediakan kemudahan kecergasan?

    The Wyspy Hotel, Anemon Ordu dan Ramada Plaza by Wyndham Ordu menyediakan kemudahan kecergasan. Penuhi keperluan kecergasan anda walaupun anda sedang melancong!

  • Hotel manakah di Ordu yang mempunyai kolam renang?

    The Wyspy Hotel, Anemon Ordu dan Ramada Plaza by Wyndham Ordu ialah hotel yang mempunyai kolam renang. Menginaplah di mana-mana satu hotel ini untuk berseronok di kolam renang!

  • Hotel manakah di Ordu yang menyediakan Wi-Fi percuma?

    Sama ada anda melancong atas urusan perniagaan ataupun bercuti, sambungan Internet merupakan suatu kepentingan bagi perjalanan itu. The Wyspy Hotel, Anemon Ordu dan Sinema Hotel Ordu ialah hotel popular yang menyediakan Wi-Fi percuma.

  • Hotel manakah di Ordu yang menyediakan khidmat pemindahan lapangan terbang?

    Tidak biasa dengan Ordu? The Wyspy Hotel, Anemon Ordu dan Sinema Hotel Ordu menyediakan khidmat angkut lapangan terbang.

  • Hotel manakah di Ordu mempunyai spa yang patut dikunjungi?

    Berasa letih selepas mengharungi perjalanan? The Wyspy Hotel, Ramada Plaza by Wyndham Ordu dan Baliktasi City Hotel & Spa menyediakan khidmat spa bertaraf tinggi.

  • Promosi hotel apakah yang ada di Ordu?

    Trip.com menyediakan pelbagai promosi dan diskaun untuk pengguna sepanjang tahun. Anda boleh semak halaman promosi untuk melihat promosi yang tersedia di Trip.com.

Maklumat Perjalanan Setempat

Harga TertinggiRM 3,818
Harga TerendahRM 175
Bilangan Ulasan179
Bilangan Hotel57
Harga Purata (Hari Bekerja)RM 768
Harga Purata (Hujung Minggu)RM 767