Lihat Ulasan Tetamu untuk Hotel di Melaka

Imperial Heritage Hotel Melaka–City Centre-Free Himalayan Salt Room Access–Free Wifi–Free Parking
4.2/51050 Ulasan
Melaka Raya
Selalu sini je menjadi penginapan bersama keluarga.. merdeka kali ni xpyh susah payah kejar masa utk tgok perbarisan😅😅.. setahun 2 kali mest dtg sana.. cuma makanan je jika boleh setiap hari menu sarapan pagi y berbeza sbb hari pertama ok semua sedap hari kedua dah xtahu mkn apa sbb dah mkn semua menu😅😅.. paling best karipap durian xpernah terpikir ada karipap durian untuk minum ptg.. ☺️☺️
Eco Tree Hotel
4.2/5511 Ulasan
Melaka Raya
semua ok..checkin checkout pn cpt jer..harga pn ok..hotel x jauh sgt dri bandar melaka..jalan x sesak..bilik bersih cuma toiletnya seethrough...anak2 main intai2...hahahha...pool pn ok..ank2 happy mandi pagi2 sbb x ramai..rooftop view pn cantikk..thanks..next time will repeat..
MITC Hotel
4.1/5396 Ulasan
Tempat boleh untuk anak2 suka2 mandi2.. Makanan pon not bad sedap... Kebersihan pon trjaga... Bilik bersih tmpat best dekat dgn kedai2
Estadia Hotel
4/5249 Ulasan
Melaka Raya
Kakitangan yang mesra. Akses mudah ke Pusat Beli-belah, tarikan dan restoran. Saya suka sarapan Antarabangsa mereka. Yang paling penting ialah di tingkat bawah adalah tempat pengambilan bas yang sangat mudah.
Swiss-Garden Hotel Melaka
4.3/51376 Ulasan
Pusat Bandaraya Melaka
Boleh jumpa lak semut charlie dalam bilik 😭 pastu earpods tertinggal dalam bilik. Minta tolong carikan and jumpa. Last2 salah satu earpods tu bukan ori punya. Bila call balik hotel dorang cakap jumpa yang ni je and dia boleh tanya macam mana I tau benda tu bukan ori punya 😭😭
The Sterling Boutique Hotel Melaka
4.3/5222 Ulasan
Pusat Bandaraya Melaka
Pleasant place, relatively clean and quiet, away from the main roads, close to everything. Places of interest within walking distance which is convenient. Inexpensive, nice hawker food nearby especially breakfast, lunch etc can be had close by. Jonker Street is within walking distance and close to the river side.
Baba House Melaka
4.5/5391 Ulasan
Persiaran Jonker
Ini kali pertama saya datang ke Melaka dan ia adalah pengalaman hidup yang hebat. 1. Biliknya ringkas namun moden. 2. Terdapat banyak reka bentuk muzium menunggu untuk ditemui. 3. Terdapat kerusi berjemur di atas bumbung, yang sangat disyorkan. 4. Apabila anda memasuki kedai, anda akan menerima dua syiling antik sebagai hadiah. Kanak-kanak akan sangat gembira. Satu-satunya perkara ialah kami menempah bilik besar dengan balkoni, tetapi di luar tingkap terdapat stesen kitar semula sampah hotel, dan baunya menyentuh. . . . Jadi balkoni adalah sama dengan hiasan. . . Apabila semua orang mendaftar masuk kemudian, anda boleh memberitahu meja depan bahawa jika anda tidak membuka tingkap, ia akan menjadi bilik dengan tempat pembuangan sampah (saya di bilik 311)
The Shore Hotel & Residences
4/5850 Ulasan
Pusat Bandaraya Melaka
Terbaik service every time datang Melaka anak2 suka di sini tempat makan dekat..pool yg cantik..view from our room nice mengadap bandar dan laut..cuma problem time check out..kena tunggu lift hampir 1/2 jam @ 1jam lift penuh jadi kena pandai manage time nak check out untuk turun..
Mudzaffar Hotel Melaka
3.9/597 Ulasan
Negatif: Rekabentuk memang cantik, tapi banyak yang dah nampak usang. Kertas dinding ada yang dah terkoyak, lepas tu masuk bilik, bau agak hapak, tak tau lah macam mana mereka bersihkan bilik setiap kali orang daftar keluar. Lantai bilik air agak berminyak entah kenapa tak tau, ada sisa-sisa lumut. Seterika pun tak ada dalam bilik. Bila mintak seterika, yang ada pun yang sudah berkerak, memang bahaya betul baju melekat di seterika. Sarapan pagi pun sangat-sangat lah biasa, tak menggambarkan kegahan bangunan. Positif: Lokasi memang tak usah cakap, sangat strategik. Ruang sarapan pun luas tak sesak macam kebanyakan hotel yang kalau boleh, segala ruang makan nak disumbat dengan meja dan kerusi.
The Pines Melaka
4.4/5301 Ulasan
Pusat Bandaraya Melaka
Saya rakamkan ucapan jutaan terima kasih khususnya kepada En Azahar,En Azreen,Miss Vanitha,Miss Qistina yg sudi membantu sehabis baik utk setiap permintaan yg diminta.Terima kasih atas segalanya.InsyaAllah akan kembali stay di sini,recommended!

Soalan yang Kerap Ditanya

  • Bagaimanakah cara untuk menempah hotel di Trip.com?

    Untuk menempah hotel di Trip.com, masukkan sahaja destinasi, tarikh perjalanan dan bilangan tetamu pada halaman. Kemudian, cari hotel yang tersedia dan pilih hotel yang ingin ditempah. Ikuti gesaan untuk memasukkan maklumat pembayaran dan melengkapkan tempahan.

  • Bagaimanakah cara untuk mendapatkan tawaran hotel di Trip.com?

    Terdapat beberapa cara untuk mendapatkan hotel dengan harga berpatutan di Trip.com. Anda boleh kecilkan hasil carian dengan menapis hotel mengikut julat harga pilihan anda, atau anda boleh isih hasil carian mengikut harga untuk melihat pilihan yang paling murah dahulu.

  • Di manakah boleh saya temukan tawaran hotel di Trip.com?

    Trip.com menawarkan pelbagai pilihan tawaran dan promosi hotel yang tersedia sepanjang tahun. Anda boleh cari tawaran istimewa ini dengan mudah di halaman tawaran kami. Selain itu, jika anda ahli program kesetiaan kami, anda boleh log masuk ke akaun anda dan terokai kadar diskaun eksklusif di halaman senarai hotel.

  • Bagaimanakah cara mendapat harga yang lebih murah untuk hotel?

    Kadangkala lebih murah untuk menempah hotel pada pertengahan minggu, tetapi itu bergantung pada musim.

  • Berapa banyakkah hotel yang tersenarai di Trip.com?

    Terdapat lebih 5,000,000 hotel di lebih 230 negara atau rantau di Trip.com. Belum buat keputusan hotel mana untuk ditempah? Layari laman kami untuk mendapatkan ilham!

  • Bolehkah saya membatalkan atau mengubah tempahan hotel saya di Trip.com?

    Itu bergantung pada polisi hotel dan tarikh pembatalan. Sila semak bahagian polisi halaman hotel yang berkaitan. Untuk membatalkan atau mengubah tempahan anda, log masuk ke akaun Trip.com anda, pergi ke "Tempahan Saya", dan ikuti arahan.

  • Bagaimanakah cara untuk menghubungi perkhidmatan pelanggan Trip.com?

    Anda boleh menghubungi perkhidmatan pelanggan 24/7 Trip.com dengan mengunjungi Pusat Bantuan di Trip.com dan menghantar permintaan. Anda juga boleh menghubungi mereka melalui telefon atau khidmat sembang, bergantung pada lokasi anda.

Maklumat Perjalanan Setempat

Bilangan Hotel142
Bilangan Ulasan11,125
Harga TertinggiRM 2,128
Harga TerendahRM 100
Harga Purata (Hujung Minggu)RM 527
Harga Purata (Hari Bekerja)RM 448